Hilmi Güler: Ordu taklit edilen bir şehir haline gelecek

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, Ordu’nun taklit eden değil, taklit edilen bir şehir haline geleceğini söyledi.

Hilmi Güler: Ordu taklit edilen bir şehir haline gelecek
Hilmi Güler: Ordu taklit edilen bir şehir haline gelecek
GİRİŞ 22.01.2019 19:47 GÜNCELLEME 22.01.2019 19:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen, ilçe belediye başkan adayları ile tanışma, istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

"ORDU TAKLİT EDİLEN BİR ŞEHİR OLACAK"

Ordu’da seçime hazır olduklarını belirten Hilmi Güler, "Burada eski ve yeni adayların kaynaşmasını sağladık. Çok güzel bir hava oluştu" dedi. Hilmi Güler, şunları söyledi:

"Eskilerin tecrübesi yenilerin de birikimiyle Ordu seçime hazır diyebilirim. Gece gündüz çalışıyoruz. Dün gece saat 3’e kadar uzmanlarla birlikte çalışmalarımızı sürdürdük. Zaten bu konuda parti olarak büyük bir birikimimiz, tecrübelerimiz var. Bu tecrübelerimizle yeni gelişmeler ışığında çağdaş bir kent olacak şekilde Ordu’muzu hazırlıyoruz. Burada bir geleceği yazmak için büyük bir sabırsızlık içerisindeyiz. Arkadaşlarımız birikimlerini projelerle ortaya koydular. Bunları somut olarak diğer adaylarımız ortaya çıkınca bir kampanya ile ortaya koyacağız. Ama şunu söyleyebilirim; Ordu kendinden ve adından sıkça bahsettirecek, başarılarıyla takdir edilir, taklit eden değil taklit edilen bir şehir haline gelecek."

YORUMLAR 4
  • emrehan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ordunun trafik sorununu çözebilecek misin başkan
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdide Kırıkkale ballışeyh
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    De get. Eskiden ordu deyince, Ordu'nun dereleri türküsü aklıma gelirdi Şimdi ise, Ordu deyince aklıma eds cezaları ve devamına beddua geliyor.
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    hız sınırlarına uyarsanız ne eds gelir ne hds , şehir içinde 100 km hızla mı gidecektiniz beyim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor