CHP'nin desteklediği HDP yine şaşırtmadı!

Adana'da HDP İl Başkanlığı binasında bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının altında açlık grevi yapanlara HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun ve Adana Milletvekili Kemal Peköz'ün de destek verdiği ortaya çıktı.

CHP'nin desteklediği HDP yine şaşırtmadı!
CHP'nin desteklediği HDP yine şaşırtmadı!
GİRİŞ 05.02.2019 10:48 GÜNCELLEME 05.02.2019 10:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Terörist başı Abdullah Öcalan’a sözde uygulanan tecridin kaldırılmasını bahane ederek tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi başlatan Leyla Güven’e destek olmak için HDP il binasındaki terörist başı Öcalan’ın fotoğrafının altında fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşarak greve destek veren şahıslar olduğu ileri sürüldü. Bu şahıslar arasında sosyal medyada kullanılan fotoğraflarda bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının altında Diyarbakır HDP Milletvekili Remziye Tosun ve Adana HDP Milletvekili Kemal Peköz'ün de olduğu görüldü. 



Adana polisi bu fotoğraflardan dolayı operasyon yapmış, Mehmet Ali G., Olcay S., Hasan K., Suphiye B. ve Güley B. gözaltına alınmıştı. Zanlılar nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından, adli kontrol ve yurt dışı yasağı tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 

 

 

YORUMLAR 23
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    tutuklasaniza kardesim..yardim ve yataklik yapmak sucundan..ne bekliuyorsunuz..illa ulkemi bolunsun diye bakiyorsunuz..hain haindir..Ameriakda vede Avrupada boluculerle beraber olan onu oveni birdaha hicbir sey yapmazlar..hapislerde curuturler..dogduguna pisman ederler..
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olduğum rabbim kurtarsın bizleri bu nankörlerden sırtlanlardan âmin
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm sürecini değerlendiremediler.Terörü tasfiye etselerdi Devlet muhatap alacaktı
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiğim insan hayatını devam ettiren unsurlardan biride düzenli beslenme ihtiyacıdır. bu sözde özgürlükçüler gerçekten açlık grevinde olsalardı şimdiye kadar geberir giderdi, bunlar ya açlık grevi yalanıyla bir yerlerin dikkatini çekmeyi amaçlıyorlar yada açlık grevi yaptıkları doğrudur ölmediklerini gösterip böylece besine ihtiyac duymadıklarını, insan olmadıklarını ispatlamaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz; devletsiz, vatansız olan bu hainlere yemek, ekmek verdikçe daha çok açlık grevi (söz de) yaparlar. Yeminle söylüyorum, fazla değil sadece üç gün aç kalsınlar bakın bakalım hainlik edebilecekler mi? "Kısasta hayat vardır." Hadis-i Şerif (S.a.v.) Bir şehidin canına karşılık On terörist gebermeli ki adalet yerini bulsun. Bunlara müdahale etmeyenler de bunlar kadar şuçludur.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    "Kısasta sizin için hayat vardır..." Bakara suresi 179. Ayet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!