CHP'de deprem! Topluca istifa ettiler

Söke Adliye Sarayı önünde bir araya gelen parti üyeleri, istifa dilekçelerini ilçe seçim kuruluna iletti.

CHP'de deprem! Topluca istifa ettiler
CHP'de deprem! Topluca istifa ettiler
GİRİŞ 06.02.2019 17:40 GÜNCELLEME 06.02.2019 18:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstifa edenler adına açıklama yapan Çağdaş Sölpük, CHP'nin tüm değerlerinden uzaklaştırılarak, Aydın'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tek başına yetkili olduğu bir parti haline dönüştürüldüğünü öne sürdü. 

 

 

Gönülden sevdikleri partilerinin bir oy daha fazla alması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Sölpük, şöyle konuştu:

"Bizler Cumhuriyet Halk Partisi içindeki antidemokratik, adaletsiz, birilerinin adamı olmaya, Özlem Çerçioğlu'na biat etmeye dayalı yapıya ve yöneticilere gösterilen vefasızlığa, yapılan hakaretlere sessiz kalmayıp isyan ederek istifa etmek için toplanmış bulunmaktayız. Aydın merkez ve ilçelerindeki belediye başkan adayı belirlemelerinde liyakat, vefa ve başarı unsurları, yaptırılan anket sonuçları dikkate alınmamış, ön seçim yapılmamıştır. CHP il, ilçe ve belediye başkanlarının atamasında, seçtirilmesine Özlem Çerçioğlu'nun tek yetkili olduğu bir Aydın örgütüne dönüştürülmüştür."

 

 

Eski CHP Söke İlçe Başkanı Suat Durukan ise istifalara ilişkin, "CHP içindeki antidemokratik uygulamalar devam ettiği için bu istifalar Söke'de olduğu gibi tüm Türkiye'de artarak devam edecektir." dedi.

CHP Söke teşkilatında daha önce de 62 kişi istifa etmişti.

YORUMLAR 6
  • Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarın yine oyunu CHP ye verirler , fark eden birşey olmaZ
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp,nin yaptığı çok büyük ihanetdir! ..Tarih bunu Kara harflerle yazacak!?
    Cevapla
  • şefik şefik 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki aklıselim insanlarımız varmış hayırlı olsun inşallah
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli Atatürk'ün chp sinde bulunan bütün gerçekten sosyal demokrat asil arkadaşlarım allah inancı varsa istifa etmelidir. Artık chp bir kemal partisi olarak HDP emir eri olmuştur.
    Cevapla
  • tayfaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişler açıklamada ! “Antidemokratik ve adaletsiz yönetim ! “ maşallah kılıçdaroğlunun ağzından düşürmeyip başkalarını suçladığı konularda kendi en önde gidiyo !! Bu ülkenin en büyük diktatörü kemal kılıçdaroğlu emin olun !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi