Muharrem İnce CHP'yi yerden yere vurdu!

Muharrem İnce, "CHP Genel Merkezi'nin yaptığı yanlışlıklar Ağrı Dağı'nı aştı. Ben bunları biliyorum. Hiç konuşmuyorum. Ben bir oy fazla almaya çalışıyorum." dedi.

Muharrem İnce CHP'yi yerden yere vurdu!
Muharrem İnce CHP'yi yerden yere vurdu!
GİRİŞ 08.02.2019 23:08 GÜNCELLEME 29.03.2019 12:17
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

24 Haziran genel seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "CHP Genel Merkezi'nin yaptığı yanlışlıklar Ağrı Dağı'nı aştı. Ben bunları biliyorum. Hiç konuşmuyorum. Ben bir oy fazla almaya çalışıyorum." dedi.

 

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler'in seçim irtibat ofisinin açılışına katılan İnce, burada yaptığı konuşmada, aday gösterilmediği için başka bir partiye gitmeyeceğini belirterek, herkesten aynısını yapmasını istedi.

'YANLIŞLAR AĞRI DAĞI'NI AŞTI'

Partililere küsmeme uyarısında bulunan İnce, "Yüksünmeyeceksiniz, devam edeceksiniz. Küsersen cumhuriyet kaybeder. Öbür türlüsü de en fazla sen kaybedersin. CHP Genel Merkezi'nin yaptığı yanlışlıklar Ağrı Dağı'nı aştı. Ben bunları biliyorum. Hiç konuşmuyorum. Ben bir oy fazla almaya çalışıyorum. Belediye meclis üyeliklerini, MYK uhdesine almaya çalışırsan yanlış yaparsın. Bunları yapmayın diyorum ama... Aile içindeki tartışmaları da sokağa taşımayalım. Şimdi işimize bakalım biz. Biz bu seçimleri kazanmaya bakalım. Gece-gündüz demeden her bir yere gitmeye çalışıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 59
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    zamanında chp müslümanlara zulüm yaptı beddua aldı.chp yi kuran 1400 yıllık islam silsilesini oratadan kaldırıp 1400 yıllık emeği heba etti.1400 yıl geçse chp iktidar olamaz olamayacaksınız
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    gel bakalım muharrem chp ülkenin ve belediyelerinin yanlışlarını düzeltecek fakat kendi yanlışlarını düzeltmeye fırsat bulamıyorlarki etrafı düzeltsinler nerde nasıl iş yapılır millete nasıl faydalı olunur bunu düşünmeyip nerden fazla rant gelir cebime nasıl fazla para indiririm partide kimin ayağını kaydırayım diyen düşünen bir partiden hayır asla gelmez kendine faydası olmayanın millete faydası olmaz olmaz olmaz be kardeşim
    Cevapla
  • tabip doktor 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz kaybederseniz cumhuriyet kazanır.
    Cevapla
  • ERTUGRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    Dgru olan Adam bütün yapilan yanlislara karsi direnir. Sen ise chp nin yanlis bir secim oldugunu biliyorsun ve onlarin suclarini sakliyorsun, sen dogru Adam degilsin, chp nin suc ortagisin.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp için her zaman ki temennimiz beter ol chp Allah sana bu ülkede söz sahibi olma bu milleti yönetme hakkını vermesin inşallah. Yok ol inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail''den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı