Soylu: Bu dünyada ve öteki dünyada o adamdan şikayetçiyim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal’da çöken binayı hatırlatarak, “Kartal Belediye Başkanını bir kere bile orada görmedim. Bir bina çökmüş, altında enkaz var. Her taraftan insanlar gelmiş. Oradaki insanların bir derdi, bir sıkıntısı var. Belediye başkanlığı sadece koltuğa oturmakla olmaz, samimiyetle, insanlıkla olur. Şikayet ediyorum, bu dünyada da şikayetçiyim, öteki dünyada da o adamdan şikayetçiyim” dedi.

GİRİŞ 10.02.2019 18:44 GÜNCELLEME 10.02.2019 18:45
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Şentepe Mahallesi ve Demetevler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

'O ADAMDAN ŞİKAYETÇİYİM'

Burada bir konuşma yapan Bakan Soylu, Kartal’da çöken binaya değinerek, “Gece gündüz orada durmaya çalıştık. Bir ara Kıbrıs’a gittik geldik. Orada da PKK’nın peşine düştük. Üniversitelerde falan ufak tefek yapılanmaları varmış. Değil Kıbrıs’ta nerede olursa olsun eğer onları yerin yedi kat dibine kadar kaçırmazsak milletimiz bunun hesabını bizden sorsun. FETÖ’nün sızmadığı yer yok orada da var. Orada da o işleri en kısa süre içerisinde çözeceğiz. 4 gün Kartal’da kaldık. Allah kimsenin başına getirmesin. Bu meseleleri hep birlikte çözmek zorundayız. Yöneticinin ne için önemli olduğunu, ne ifade ettiğini, yönettiği ilçe için ne ifade ettiği bir kere daha orada ortaya çıktı. Kentsel dönüşüm meselesi orada bir kez daha şapkayı önümüze koymamıza vesile oldu. Orada 4 gün kaldık. Ben Kartal Belediye Başkanını bir kere bile orada görmedim. Bir bina çökmüş, altında enkaz var. Her taraftan insanlar gelmiş. Oradaki insanların bir derdi, bir sıkıntısı var. Oraya gelip oradaki insanların sırtı sıvanmaz mı, oradaki çocukların yüzü okşanmaz mı, oradaki amcalara derdine ortağız denmez mi? Belediye Başkanlığı sadece koltuğa oturmakla olmaz, samimiyetle, insanlıkla olur. 50 yıl öncenin komünistini dönüp dolaştırıp sadece kör bir ideolojiye bağlı diye getirip buraya oturtursanız olacağı budur. Şikayet ediyorum, bu dünyada da şikayetçiyim, öteki dünyada da o adamdan şikayetçiyim ” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 57
  • mermus 5 yıl önce Şikayet Et
    chp halk düşmanıdır, gayet normal.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    chp belediyesi olduğu için oraya gelmeye utanıyor çok görmeyeceksin
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Klasik chdp yönetimi işte. Adamlar belediyecilik yapmıyor kaçak katlara oy için izin veriyor. Bütün chp li belediyeler aynı durumda, bunu bilmeyen yok ama genel merkezleri de aynı kafa. Bir anlık çöken binadan AK Partili belediyenin sorumlu olduğunu düşünün koparacakları yaygarayı hayal edin Allah(cc) aşkına. Candaş medyaları da aynı hiç konuya girmiyor ahlaksız herif!?ler.
    Cevapla
  • aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen samimi isen bizde sonuna kadar arkandayız. Şöyle gerçekleri dobra dobra, üst perdeden, hakkın nazarından bakarak söyle.. Ölmek gerekiyor de ölelim.
    Cevapla
  • AdanaAhmetÖxxn 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin Suleyman Abi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!