Bahçeli'den HDP Eş Genel Başkanı'na sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel Twitter hesabından gündeme ilişkin paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı'nın 'Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' şeklindeki sözüne tepki gösterdi.

Bahçeli'den HDP Eş Genel Başkanı'na sert tepki!
Bahçeli'den HDP Eş Genel Başkanı'na sert tepki!
GİRİŞ 13.02.2019 20:27 GÜNCELLEME 13.02.2019 20:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin mesajları şu şekilde:

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştıkça sis perdesi dağılıyor, taraflar netleşiyor, gizli kapaklı ilişki ağları deşifre oluyor. Saklanan niyetler bir bir açığa ve ortaya çıkıyor. Türk milleti kimin zillet kimin ziynet, kimlerin curcuna kimlerin cumhur olduğunu görüyor.

"PKK-FETÖ BU İTTİFAKIN TAM AĞIRLIK MERKEZİNDEDİR"

 

 

CHP-HDP-İP-ÖDP ittifakı bütün hatlarıyla, bütün muhtevasıyla karşımızdadır. PKK-FETÖ bu ittifakın tam ağırlık merkezindedir. Türk milleti bir yanda Zillet İttifakı’nı görüyor, diğer yanda Cumhur İttifakı’nı izliyor, biliyor, gönülden destekliyor.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI'NIN SKANDAL SÖZÜ

Beka muhalifleriyle beka sevdalıları billurlaşmış haldedir. HDP Eş Genel Başkanı’nın “Kürdistan’da biz kazanacağız, Batı’da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz” çürük sözü skandal bir beyan olmasının yanısıra ihanet ve işbirlikçiliğin alenileşmesinden başka bir şey değildir.

Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur. Tarihin hiçbir döneminde de olmamıştır. Hem kazanıp hem kaybettirmek ancak ve ancak akıl tutulması yaşayan, mensubiyet bunalımına kapılan, zilleti baş tacı yapan müflis ve melanet çevrelerin işidir.

"HDP, TÜRKİYE'NİN YIKIMINA ASAL VE ASIL FAİL OLARAK GİRMİŞTİR"

HDP, beklendiği ve bilindiği üzere, Türkiye’nin yıkımına asal ve asıl fail olarak girmiştir.

31 Mart’ta kazanan ve kaybedenleri tayin edecek tek mercii büyük Türk milletidir. HDP, PKK’yla ortaklığının, hedef birlikteliğinin bedelini diğer zillet ortaklarıyla beraber ağır bir şekilde ve demokratik olarak ödeyecektir.

Cumhur İttifakı hem kazanacak hem de Türkiye’ye kazandıracaktır.

HELİKOPTER KAZASI

İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi’nde bulunan Parkverde Sitesi yakınlarında bir askeri helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan 4 kahramanımıza, yine İstanbul Kartal’da 8 katlı bir binanın çökmesiyle hayatlarını kaybeden 21 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Halen tedavisi süren vatandaşlarıma acil şifalar temenni ediyorum. Rabbimden milletimizi her türlü kazadan ve beladan muhafaza etmesini yürekten niyaz ediyorum.

YORUMLAR 9
  • ÖMER 5 yıl önce Şikayet Et
    savcıları göreve davet ediyoruz
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    ak parti oy kaybederse içimizdeki hainler chp hdp ip sp erken seçim istiyecek aklını başına al müslüman kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık kürtstanın içinde chp iyi parti sadet hep beraber bunlara oy veren zümre yaşarlar Allah bunlara fırsat vermesin inş cehennemde kürdisdan kurarlar inş hala bunlara oy verenler bunları görmüyorlarmı
    Cevapla
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu görerek Chp, İyip, Sp'ye inadına dercesine oy vermek isteyen BASİRETİ BAĞLILARA ALLAH AKIL, FİKİR VE VİCDAN VERSİN.. Resmen bölücülük YAPIYOR, ŞEYTANIN HİZMETKÂRLARI.. Bu körlük niye?..
    Cevapla
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    Hıleler le bu ısı yapamıyacaklar vatan haınlerı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak