CHP'li belediyeden FETÖ'ye 160 bin lira ödeme

Eski CHP Antalya Milletvekili ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan, CHP ve FETÖ ilişkisi için çok özel açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 15.02.2019 16:20 GÜNCELLEME 15.02.2019 19:24
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Haber7.com Özel Haber

 

 

Eski CHP Antalya Milletvekili ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan, CHP'nin artık FETÖ'ye teslim olduğunu adayları terör örgütünün belirlediğini söyledi. 

CHP'Lİ BAŞKANIN FETÖ'YLE İLİŞKİSİ NET

 

 

FETÖ, CHP’de operasyon yapabilme gücünü Baykal’a yapılan kaset kumpasıyla başladı. Hala çok etkin olduklarını söyleyebilirim. Bunu nereden anlıyoruz? Bakın bir aday belirleniyor. Sonrasında o adayı çekiyorlar. Sonra başka bir aday geliyor onu da çekiyorlar. İstanbul’dan temiz toplum temiz siyaset olarak yola çıkanlar şimdi ne yapıyorlar? CHP teşkilatının istediği temiz insanlar aday yapılmıyor. Peki sen bu şahıslar kirli olduğu halde neden dayatıyorsun? Hangi güç sana bunu dayatıyor?  Eskiden böyle bir şey olmazdı. Antalya ağzıyla söylüyorum: Bir gıllı kışın olduğu adayı asla aday yapmazlardı. Şimdi öyle mi? Ne kadar kirli adam varsa aday yapıyorlar. Bu adam Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın FETÖ’yle olan ilişkisi gayet net.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN FETÖ'YE 160 BİN HİMMET!

Kendisi bunu açık açık söylüyor: “Ben 2013 – 2015 yılları arasında hizmet aldım.” Bunu bir kabahat olarak söylemiyor. Kardeşim bu işin miadı 17-25 Aralık değil mi? Sen bu adamı başdanışman yapmışsın. Kim bu adam FETÖ Belediyeler imamı. Sen bu adama 160 bin lira para vermişsin. Bu neyin parası? Himmet mi zimmet mi? Sen bu adam bir de şirket kurdurmuşsun.  Hangi belediyede şirket var? Hiçbir ilçe belediyesinde şirket yok. Bu FETÖ imamının girdiği yerde hep şirket kurulmuş. Muratpaşa’daki Falez A.Ş. Geliyor hibe yoluyla üç beş kuruşa belediyeye devrediyor. Bu şirket ne? Siz ne yapıyorsunuz?

"FETÖ İMAMI İÇİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇIRPINDI DURDU"

Şimdi bunun böyle ilişkilerini bilen yukarısı bunu aday yaparlar mı? Yukarısı da kirli. Bu bir suç ortaklığıdır. FETÖ belediyeler imamı tutuklandığında hangi genel başkan yardımcısı buna avukat bulmak için çırpındı durdu. Ben diyorum ki oyları bölmemek için gerçek CHP’liler DSP’ye oy vermelidir. Ben hala CHP’nin evladıyım. Kalbimden de bu sevgiyi kimse söküp atamaz. Yeni CHP’lilerin, kirli ilişkilerin olduğu CHP’lilerin bu koca çınardan sökülüp atılmasını istiyoruz. Onları düşürmeden sağlıklı CHP yeniden yeşermez.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar CHP dinle diyanetle uğraşırdı.Allah da onları fetö belasıyla paramparça etti.Daha da fena olacaklar.Meselenin özü bu.Dinle imanla kimse uğraşamaz.Uğraşırsa da böyle duruma düşerler
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    O zihniyetten gelen hepiniz aynı teranesiniz. Yok birbirinize diyeceğiniz.
    Cevapla
  • Can Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    chp terore emanet edildi anlasilan.
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan CHP de yok yok,Baykal’ın gidişi,KK nın gelişi,böylesi dönen dolaplar,gerçek solcu ,sosyal demokratların dışlanması ,adayların değişkenliği talimatların hep parti dışından geldiğini göstermiyorsa nerden geliyor
    Cevapla
  • amiiiinn 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahim hinlere firsat verme bu milletin paradini alip milete dusmanlik yapanlara pesgey cekenlerin eleri kolari beyinleri kurusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt