Soylu'dan sert açıklama: Hayır gelmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gözü bir okyanus ötesine bakandan bir de Kandil'e bakandan bu memlekete hayır gelmez." dedi.

Soylu'dan sert açıklama: Hayır gelmez
Soylu'dan sert açıklama: Hayır gelmez
GİRİŞ 15.02.2019 20:32 GÜNCELLEME 15.02.2019 20:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Soylu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde MHP'nin Seçim İletişim Merkezini  ziyaret etti.

 

 

Merkez önünde otobüsten MHP'lilere seslenen Soylu, 31 Mart 2019  Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülke için önemli olduğunu söyledi.

Soylu, Türkiye'nin geçmiş dönemlerde birçok engellemeyle  karşılaştığını anımsatarak bu engellemelerin demokrasi ve oyla aşıldığını  belirtti.

 

 

Cumhur İttifakı'nın seçimde başarılı olamaması halinde terör  örgütlerinin Meclisteki uzantılarıyla şımarıklık içerisine gireceğini ifade eden  Soylu, buna Türkiye'nin tahammülünün olmadığını söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bir milletvekilinin kendisine Hakkari  ve Şırnak'taki askerlerin işgal askeri olduğunu söylediğini hatırlatan Soylu, söz  konusu milletvekiline o sözü söyletenin Millet İttifakı olduğunu ifade etti.

Soylu, oy ve demokrasinin çok şeye muktedir olduğunu dile getirerek  Cumhur İttifakı'nın demokrasi destanı yazacağını belirtti.

"Türkiye'ye pusu kurmaya çalışanlara kendimizi güldürmeyelim"

Vatandaşlardan 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na destek vermelerini  isteyen Soylu, "FETÖ'ye acıyan acınacak duruma düşer. Bunu neyle söylüyorum,  vatandaşımızın verdiği iradeyle, oyla, sandıkla söylüyoruz. Bakınız aynı noktaya  düşeriz. Türkiye'ye pusu kurmaya çalışanlara kendimizi güldürmeyelim, onlara güç  vermeyelim. Doğu ve Güneydoğu'da, o dağlarda bizim şu anda kahramanlarımız bu  mücadeleyi yaparken onların arkasına milletimizin desteğini de koyalım. Gözü bir  okyanus ötesine bakandan bir de Kandil'e bakandan bu memlekete hayır gelmez."  diye konuştu.

Soylu, Gölbaşılılardan 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye, Gölbaşı'nda ise Ramazan  Şimşek'e destek vermelerini istedi.

YORUMLAR 3
  • alicik 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor geçmişten günümüze kadar kimin gözü okyanus ötesi ve kandilde olduysa gözü çıksın
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkımız her şeyi bilir sayın bakanım yeterki hedefler devlet ve millet olsun bu ülkede hainler hep olmuştur . Bunlara fırsat vermemek lazım . Bazı sıkıntılar bu hainlerini ekmegine yağ sürer. Ülkemizin yönetiminde acemi çırak olmamalı, bakanlık dengeleri iyi korunmalı .yüksek kalitede işinin eğitimini almış kişiler bürokrat olmalı o zaman biz Türkiye cumhuriyeti olarak hedeflerimize çabuk ulaşırız çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz başarılı olmak zorundayız.
    Cevapla
  • Bkt 5 yıl önce Şikayet Et
    O pis kör gözler çıkacak inşaallah sayın bakanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'