MHP istedi, AK Parti ayrı teklif olarak Meclis'e sundu!

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin adı, 'Alparslan Türkeş' olarak değiştiriliyor. AK Parti'nin hazırladığı torba yasa teklifinin içine konulan düzenleme, MHP'nin isteğiyle torbadan çıkarıldı, ayrı teklif olarak Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

MHP istedi, AK Parti ayrı teklif olarak Meclis'e sundu!
MHP istedi, AK Parti ayrı teklif olarak Meclis'e sundu!
GİRİŞ 19.02.2019 13:55 GÜNCELLEME 19.02.2019 13:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Sadi Bilgiç Başkanlığı'nda, AK Parti'li milletvekillerinin imzasını taşıyan ve ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa teklinin görüşülmesi için toplandı. Komisyon Başkanı Bilgiç, gündeme geçmeden önce, teklifte yer alan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin adının 'Alparslan Türkeş' olarak değiştirilmesini öngören maddenin torbadan çıkarılacağını duyurdu. Bilgiç, söz konusu düzenlemenin ayrı teklif olarak getirileceğini ve TBMM Milli Eğitim, Gençlik, Kültür ve Spor Komisyonu'nda görüşüleceğini söyledi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin adının, 'Alparslan Türkeş Üniversitesi' olarak değiştirilmesini öngören düzenleme, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'nın imzası ile ayrı teklif olarak Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Teklifin bu hafta içinde ilgili komisyonda görüşüleceği de kaydedildi.

Öte yandan MHP lideri Bahçeli, 9 Şubat'ta partisinin 50'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adana'da düzenlenen kutlama töreninde, kendisini telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin adını 'Alparslan Türkeş Üniversitesi' olarak değiştirmeyi düşündüğünü söylediğini açıklamıştı. Bahçeli, Erdoğan'a kürsüden teşekkür etmişti. 

YORUMLAR 4
  • Merkez 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır.
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi partinin adı da kötü parti olarak değiştirilmeli
    Cevapla
  • Malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Güçlüyüz dahada güçlü olmak için birbirinizin kıymetini bilin karşılıklı olarak paslaşarak çalışın.
    Cevapla
  • Evet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizler mhp nin reisle beraber hareket etmesinden çok memnunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin