Mansur Yavaş’ın şok listesi doğrulandı!

"CHP'nin Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş seçilirse sol örgütlerden oluşan 20 bin kişi işe alınacak" iddiası CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer tarafından doğrulandı.

GİRİŞ 19.02.2019 15:14 GÜNCELLEME 19.02.2019 15:19
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, CHP'nin Ankara adayı "Mansur Yavaş seçilirse sol örgütlerden mi, terör örgülerinden mi yoksa CHP’lilerden mi oluşan 20 bin kişi işe alınacak?" sorusunu gündeme getirmişti. Şahin'in iddiası CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer tarafından doğrulandı. CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında konuşan CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, "20 bin değil daha fazla kişiyi işe alacağız" diye konuştu.

 

 

İSİMLERİN BELLİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan listede, Mansur Yavaş'ın seçilmesi halinde işe alınacak 20 bin sol örgüt üyesinin belli olduğu iddia edildi. Öte yandan Halkevleri, HDP'liler ve sol örgütlerin de belediye kadrolarında yer alacağı söylentiler arasında.

.

 

 

YORUMLAR 98
  • Serhan Mukan 5 yıl önce Şikayet Et
    “Zillet ittifakı” Mersin'de Burhan Kocamaz kullanıp attı, İP - Margerat Akşener PKK uzantısı HDP ile Kılıçdaroğlu CHP'sinin ortak adayını örtülü desteklemek için Kocamaz'ı harcadı. Seçimden sonra kesin olan Türk Siyasi Tarihine riyakar parti olarak geçecek İP 'in tarihin tozlu raflarında yerini alacağı.
    Cevapla
  • çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    yani kısacası Allahım bunları bizim başımıza yönetici yapmasın. Zarardan başka bir işleri olmaz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana o koltuğu yar etmeyiz ! İstediğin Kadar çabala Allah’ın izniyle Zafer bizim olacak gene.
    Cevapla
  • Ammar 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyide bu şaşılacak bişey değil ki bu imansizlar zaten kendi belediyelerinde hep teröristlerin ise girmesine ön ayak olan aşağılık az bi bunların belediye çalışanlarına bakin anlamamak mümkün değil
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücülerden Bu Terörist seviciye bir tane bile Oy çıkmaz!!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı