Erdoğan: Böyle bir kişiyle görüşmem! Ancak bir şartla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, 'Mısır'daki darbeci Sisi'yle neden görüşmediğimi soruyorlar, ben böyle bir kişiyle asla görüşmem, önce onun içerideki bütün o insanları serbest bırakması lazım' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 24.02.2019 00:32 GÜNCELLEME 24.02.2019 01:32
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D - CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Mısır'la ilgili soru karşısında Erdoğan, zaman zaman Sisi'yle neden görüşmediği yönünde sorular geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İÇERİDEKİ İNSANLARI GENEL AFLA SERBEST BIRAKMADAN ONUNLA ASLA GÖRÜŞMEM"

 

 

"Ben böyle bir kişiyle asla görüşmem. Her şeyden önce onun bir defa genel afla içerideki bütün bu insanları serbest bırakması lazım. Serbest bırakmadığı sürece biz kalkıp Sisi'yle görüşemeyiz. Görüşenler de tarihte farklı bir şekilde değerlendirilecektir.

Sisi göreve geldiğinden bu yana 42 kişiyi idam ettiler. En son 9 genci idam ettiler. Bu bir defa yenilir yutulur bir lokma değildir.

Mısır halkı bizim canımız ciğerimizdir ama Sisi asla!"

YORUMLAR 25
  • rüstem 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım ben şuan açık ceza evinde yatıyorum ben benim gibi tüm kader mah kumlarıda önce rabbimden sonra sizden bir af veya denetimli serbeslik olarak bir fırsat vermenizi istiyoruz
    Cevapla
  • Empati kur 5 yıl önce Şikayet Et
    Zarar verdiklerin ne olacak
    Cevapla
  • @li 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsin adam. yuregimizin sesi, ulkemizin dunyadaki medari iftari, rabnkm hayirli saglikli omurler nasip etsin başkanıma
    Cevapla
  • vuslat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Adamlığını ve insanlığını yitirmiş rezillerle görüşmez. Hele hele katillerle canilerle hiç görüşmez.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Mursi geri adım atmayıp ülkesini rezil bir duruma soktu. Durumdan ilahi mesaj çıkarıyorsunuz. Görüşmemek ülkemize sadece kaybettirir, Mısır halkı ile de Türk halkının arasının açılmasına vesile olur. İçeridekiler de birşey yapmadınız bizim için diyerek zaten soğumuş durumda.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    haksızlığı görüpde susan dilsiz şeytandır.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden geri adım atması yaptığını açıklarmısın acaba o darbeyi sisimi yaptı yoksa sahiplerini sen merak etme mısır halkı neyi ne olduğunu senden iyi biliyorlar senin demene göre seçilmişliğin hiçbir önemi yok önemli olan güç sahibi olmak senin bu düşüncen bana göre bir yahudi düşüncesinden farksız
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Dış politikamız gayet iyi gidiyor,sisi ,esed gibi köpeklerle işimiz olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı