Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Akşener' hamlesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 07.03.2019 14:44 GÜNCELLEME 07.03.2019 16:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında, “Şimdi bir yalan uydurdular ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki tutmuyor bir şey bu yalana başvurdular. Ama aynısını Meral Hanım da yapıyor. Dün Denizli'de utanmadan sıkılmadan benim terörist dediğimden bahsediyor. Utan utan sen ne terbiyeden muafsın ya. Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim. benim işim yöneticilerle halkımla değil” dedi.

ERDOĞAN RESMEN BAŞVURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitingindeki sözleri nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında "Cumhurbaşkanına hakaretten" suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Tarihi camilerimiz asırlardır kimseye boyun eğmediğimizi anlatır. Bütün kavimlerin, inançların, renklerin birlikte yaşadığı Mardin'in gönlümüzde ayrı yeri var. Diyoruz ki gelin Mardin'in bu muhteşem geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. 

Mardin'e aşkla hizmet ettik. Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 863 adet yeni derslik inşa etti. Artuklu Üniversitesi'ni biz kurduk.

Toplamda 1 bin 124 yataklı 14 hastaneden oluşan 34 tesisi şehrimize kazandırdık. 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik. İmar barışıyla 39 bin vatandaşımızın sıkıntısını çözdük.

"TERÖR İLE HDP İLE OLMUYOR"

Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 235 km ilave ile 364 km'ye çıkardık. Bu terörle olmuyor, HDP ile olmuyor. Kayyuma devrettikten sonra şu ardin'in çehresi nasıl değişti görüyorsunuz. Çukur eylemleri sırasında 240 kilometrelik tahrip edilmiş cadde ve sokağı yeniden biz yaptık. Örgütün enkaza çevirdiği yerleri ayağa kaldırdık. Hızlı trenle Mardin'i Ankara ve İstanbul ile buluşturmuş olacağız. Mardin Havalimanı'nda 3 milyon yolcu kapasiteli terminal yaptık.

Mardin'in 2040 yılına kadar içme ve kullanma suyunu karşıladık.

Mardinli çiftçilere toplam 2.2 katrilyon liralık destek verdik.

"TERÖR ORTADAN KALKINCA TURİST GELİYOR"

Mardin'de geçen yıl 332 bin yerli ve yabancı turist konakladı. Terör ortadan kalkınca turist geliyor, daha çok gelecek. Huzur ortamı sürdükçe Mardin'in otelleri sokakları turistle dolup taşmaya devam edecek. Yeter ki terör örgütünü şehrimize yaklaştırmayalım.

Mardin'in endüstri bölgesi olarak ilan ediyoruz. Yüksek katma değerli üretim gücüne güç katacak.

Hanım kardeşlerime çok güveniyorum. Kale içeriden fethedilir. Birileri ısrarla bölücülük fitnesini içimize sokmaya çalışıyor.

"AKŞENER İÇİN TALİMATI VERDİM"

Yalana sarıldılar. Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki hiç bir şey tutmuyor bu yalana başvurdular. Ama aynısı Meral Hanım'da yapıyor. Dün utanmadan sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Sen ne utanmazsın. Utan utan... Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim.  

 

 

YORUMLAR 19
  • Osmanli torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim Asil Milletimin Asil vatandaslari Vatanimin tüm köselerinden Türkü ile Kürtü ile Lazi ile Abazasi ileSünnisi ile Alevisi ile bu hainleri 31 Martta gömeceklerine inaniyor,temenni ediyor,su mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine mevlamdan dua ediyorum.Hep beraber Duaci olalim.Mefkuremiz Göklerde Dalgalanan Bir Sancak ALLAHIN´in huzurunda egiliriz biz ancak.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu adamın kıymetini bilelim adam durmadan dinlemeden haftanin 7 günü çalışıyor tatil yapmıyor diğerleri gibi maaşını alıp oturmayıda bilirdi terörle iftirayla darbeyle yıkamadılar şimdi pahalılıkla bizi vurmaya çalışıyorlar SONUNA KADAR AK Parti müslüman oyuna gelmez
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları Amerika konuşturuyor?..Zillet ittifakında Hainlik tavan yapmış!!
    Cevapla
  • Mardini 5 yıl önce Şikayet Et
    Pkk terör örgütünü destekleyen hdpchp abd ab tarafından gudyo. Hesabi içinde..
    Cevapla
  • Zemheri41 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis ıyı yapmış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi