Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da gençlik buluşmasında konuşma yaptı. ABD'nin S-400 konusundaki tehditlerine cevap veren Erdoğan, 'Türkiye'nin bu sistemi ne için ve ne şekilde kullanacağı açıktır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması
GİRİŞ 09.03.2019 20:50 GÜNCELLEME 09.03.2019 21:41
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da Gençlik Buluşmasında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin S-400 alımı konusunda ABD'den son günlerde gelen açıklamalara cevap verdi.

Erdoğan S-400 konusunun NATO ve F-35'lerle ilgisinin bulunmadığını, Türkiye'nin S-400'leri ne için ve nasıl kullanacağının belli olduğunu ve asla bir geri adımın söz konusu olmadığını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Öyle bir gençlik istiyoruz ki hangi görüşe mensup olursa olsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, kimseye zihnini kiraya vermemelidir.

"İSTİYORUZ Kİ GENÇLERİMİZ, KENDİLERİNİ BİR ARAÇ GİBİ GÖREN ÖRGÜTLERE İTİBAR ETMESİNLER"

İstiyoruz ki bizim gençlerimiz insana sarf malzemesi gibi bakan, ölümü, öldürmeyi ve şiddeti kutsayan ideolojilere prim vermesinler. İstiyoruz ki bizim gençlerimiz kendilerini kullanılacak bir meta araç gibi gören örgütlere, yapılara asla itibar etmesinler.

34 yıldır gençlerin kanı ve gözyaşıyla beslenen vampirlerin insafına terk edilecek hiçbir evladımız yoktur.

"S-400'LERİ NASIL VE NE İÇİN KULLANACAĞIMIZ GAYET AÇIKTIR"

Mesele S-400 değil, Türkiye'nin Suriye başta olmak üzere bölgesindeki gelişmeler konusunda kendi iradesiyle hareket ediyor olmasıdır.

Türkiye'nin bu hava savunma sistemini niye aldığı, ne şekilde kullanacağı açıktır.

"GERİ ADIM YOK"

Türkiye istiklali ve istikbali için girdiği 15 Temmuz başta olmak üzere pek çok bedel ödediği, şehitler verdiği bu yoldan asla geri dönmeyecektir.

Bu konunun, ne NATO ne F35 projesi ne ABD'nin güvenliğiyle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını işin erbabı olan herkes biliyor.

İnşallah geçmişteki pek çok hadise gibi bu meseleyi de aklıselimin, mantığın, ortak çıkarların gerektirdiği şekilde halledeceğiz.

YORUMLAR 41
  • A.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye İslam Aleminin Son Kalesi. Bunu yıkmak için, iç ve dış Düşmanlar seferberlik halinde. Dış Düşmanlara karşı kendimizi korumak için S400 alıyoruz.. S400 Saldırı silahı değil, Savunma silahı.. iç düşmanlarımız Vatan hainleridir, en zor mücadelede içerideki Hainlere karşı verilen mücadele.. uyan Türkiyem uyan.!
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    verilecek en güzel cevap : eğer füzelerinizi ve uçaklarınızı türkiyeye saldırmak için kullanma niyetiniz varsa bu s400 ler sizi caydırmak için kullanılacaktır... eğer böyle bir niyetiniz yoksa korkmanıza gerek yoktur... işte bu kadar basit...
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    abd diyorki rusyaya yanaşmayın hep bize mecbur kalın abd kendini koruyabilen ülke iatemiyor hep muhtaç kalsın bende o ülkeyi yiyip bitireyim istiyor.s400 sistemi natoya ve abd ye uyumlu olmadığından ilerde türkiğyeyi rahatça vuramayız demek istiyor 3-4 yıl sonra yunanistanı kullanarak ab ve abd bize savaş açacaklar onun ön hazırlığını yapıyorlar.önce pilot ve deniz kuvvetlerimize fetö ile sızdılar bunların amacı farklı uyan millet uyan muhalefet
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    S 400 leri biz kendimizi bati dan korumak icin aliyoruz ve Bizim Trakya bölgemize yerlestirecegiz denmesi daha dohru olur AB nin TC ye düsmsnca tavirlari devam ediyor .Yunanlarin Bulgarlarin Romanyanin yani Balkanlarda S 300 lleri var.
    Cevapla
  • Hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd şunu anlatmak istiyor; sizin ulkenizi bir daha silah gücümüzle işgal edemeyeceğiz diyor.Ancak içerdeki isbirlikcilerle bunu da beceremedik.O zaman biz sizi sömüremeyeceğiz diyorlar. Onun ićin bas bas bağiriyor.Ama bilmiyorlar ki; tarihte Barbaros Hayrettin Paşanin donanmasina,Allah ruzgariyla yardim ederek, Andre Dorya denen haćli komutanini nasıl perişan ettirmisti.Bunlarin maneviyatla işleri olmadığı için şaşıp kalıyorlar
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu