CHP'de skandal üstüne skandal! Sehven yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamasında “Bugün düzenlediğim basın toplantısında, sorulan bir soru üzerine yaptığım açıklamada Edremit Belediye Başkan Adayı ifadesi sehven geçmişti

CHP'de skandal üstüne skandal! Sehven yapılmış
CHP'de skandal üstüne skandal! Sehven yapılmış
GİRİŞ 11.03.2019 15:40 GÜNCELLEME 11.03.2019 19:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CHP'de Edremit Belediye Başkan adayı Selman Arslan, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Balıkesir Edremit belediye başkan adayımız önemli bir hata yapmıştır. Dolayısıyla bu nedenle de kendisi kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

PKK SÖZLERİNE TEK LAF YOK

Öztrak dakikalar sonra ise bir açıklama daha yaparak "Edremit adayı Selman Arslan disipline sevk edildi ifadesi sehven geçilmiştir. Disipline sevk edilen Akçay eski Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'dur" dedi.

"BİZİM OY KÜRDİSTAN'A"

Aynı mitingde bir diğer skandalın sahibi ise, Selman Hasan Arslan oldu. CHP'li aday, yanına gelen bir iş adamıyla sohbet etmeye başlamıştı. Skandal diyalogda ele alınanlar ise 'Kürdistan'dı. Sözde iş adamı, "Bizim oy Kürdistan'a" ifadesini kullanmıştı. Selman Hasan Arslan ise, "Bize verecek demektir." diyerek HDPKK ile yaptıkları ittifakı bir kez daha kanıtlamıştı.

YORUMLAR 24
  • Gençtürk 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP kapatılmalıdır..
    Cevapla
  • AMAN DİKKAT!!! 5 yıl önce Şikayet Et
    aslında önemli hata yapmıştır derken mikrofonun açık kalmasını ifade etmişti. yoksa aynı mevzuları biz de konuşuyoruz demek istemişti. peki dışarıdaki efendilerinin işaret ettiği ADAMLARI BU PARTİ ÖYLE KENDİNCE ALABİLİR Mİ? merak edilen sorunun cevabı bugün geldi işte. ama içlerinde Atatürkçü solcular olsa derhal tasfiye edilir. artık chp nin kullanım süresi doldu. PARTİYİ patlatırken büyük ŞEHİRLERDE olaylar çıkaracaklar. askerleri de fransada sarı yelekte kendini ispatlamış pkk kadroları olacak..hazırlık bu yönde. chp li ulusalcılar da bu tuzağa düşmemeli. yeni getirilen dağ kadroları chp yi ateşe atan olaylar çıkaracak. sonra venezuela gibi dış müdahale tehdidi. AMAN DİKKAT!!!
    Cevapla
  • hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    la siz hiç ayık olarak konuşamaz mısnız.İnsan genel müd. bu kadar mı çeker ya
    Cevapla
  • Reis cCc 5 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK çü Milliyetçiler ÖLDÜNÜZMÜ NERDESİNİZ ???
    Cevapla
  • Sevk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimi nereye sevketmiştik ya hu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!