PKK destekçisi HDP'ye vatandaş tokadı!

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlediği mitingde büyük hüsran yaşadı.

PKK destekçisi HDP'ye vatandaş tokadı!
PKK destekçisi HDP'ye vatandaş tokadı!
GİRİŞ 11.03.2019 20:01 GÜNCELLEME 11.03.2019 20:02
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

HDP, 31 Mart yerel seçimleri hazırlıkları çerçevesinde, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde miting düzenledi. Otogar yanındaki boş arazide düzenlenen mitinge katılım oldukça düşük oldu. Parti yetkilileri alanının dolması için saatlerce bekledi ancak beklenen ilgi olmayınca miting başladı.

Mitinge, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk, HDP İl Eş Başkanı Eylem Amak, Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi (TKDP) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Emin Kardaş ve partililer katıldı.





‘Kürdistan’ ve ‘Öcalan’ propagandası

Mitingde, sık sık terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve sözde “Kürdistan” propagandası yapıldı. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, huzurun gelmesi için terörist başı Öcalan’ın üzerindeki tecridin kaldırılması gerektiğini savundu.

 

 

YORUMLAR 78
  • Şinasi 5 yıl önce Şikayet Et
    BİTTİNİZ TÜKENDİNİZ HAİNLER. Daha da Tükeneceksiniz. Vatan Haini Din Düşmanısınız. Baskı ve Zulüm de sökmemiş 5 tane adam toplamışsınız.
    Cevapla
  • muhafız 5 yıl önce Şikayet Et
    Van da şehir yenilendi Mardin de Diyarbakır da da durum aynı din kardeşiyiş aynı topragın insanıyız AKP elinden geleni yapıyor.Arkadaş sadece akp nin çalışmasıyla olmuyor nerede chp nerede iyi parti niye buralarda farklı bir çalışma yapmıyorlar kim alırsa alsın hdp almasın.Almasın ki kardeşligimiz pekişsin.Güzel günler yakındır.
    Cevapla
  • Abdulhakim 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Kürt Oğlu KÜRTÜM. Ama Devletime Milletime (Ümmet-i Muhammed ASV ) Hain olmadım. Kafirlere oy vermedim. Burdan Kürtlere Sesleniyorum Türkiyenin Haini Olmayın. Türklere hainlik yapmayın. Çünkü Onlar bizim beynimiz biz de onların gücüyüz.
    Cevapla
  • Ali Ak 5 yıl önce Şikayet Et
    bende kürdüm ak partiliyimde kardeş elhamdulillah beynimiz şuurumuzda var bizim , ama sizin adınıza konusamam.. biraz absurd bi yorum olmuş Allah akil fikir versin diyeyim..
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz seçimlerde, zillet ittifakına şöyle esaslı bir Osmanlı tokadını vuracaktır İnşallah.
    Cevapla
  • fariz 5 yıl önce Şikayet Et
    oraya katılanlar tek tek tespit edilip o sloganı atanda attıranda asılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı