Soyer'den şehrin çöp sorununa bomba bahane!

CHP'nin aday gösterdiği, İYİ Parti ve HDP'nin de desteklediği İzmir adayı Tunç Soyer, kentin bir çöp sorunu olduğunu itiraf ederek, inanılmaz bir bahane öne sürdü. Soyer'e göre, İzmir fazla büyüdüğü için çöpler birikiyor ve çöplerin temizlenmesi aslında mümkün.

GİRİŞ 11.03.2019 23:26 GÜNCELLEME 12.03.2019 00:35
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

CHP-İYİ Parti ittifakının İzmir Büyükşehir’e aday gösterdiği ve HDP’nin de destekleyeceğini açıkladığı Tunç Soyer NTV canlı yayınında soruları yanıtladı.

 

 

ÇÖP İTİRAFI: OLMAZ MI, DOĞRU AMA ÇÖPÜN SEBEBİ İZMİR’İN HIZLI BÜYÜMESİ

Sunucunun “İzmir’in bir katı atık, bir çöp sorunu yok mu, bunlar neden yıllardır çözülmedi” sorusuna “olmaz mı, doğru” cevabını veren Soyer, çöp sorununa kentin büyümesinin sebep olduğunu söyleyerek şaşırttı.

 

 

"İZMİR HALKI EN ÇOK ULAŞIM VE ÇÖPTEN ŞİKAYETÇİ"

Soyer İzmir halkına bir anketle problemleri sorduklarını, kentin en büyük birinci sorununun ulaşım, ikinci sorununun ise çöp sorunu olduğunu ifade etti.

ÇÖPLERİ TEMİZLER TEMİZLEMEZ İZMİR’İ DÜNYA KENTİ YAPACAKLAR

Ulaşım ve çöp sorununu çözdükten sonraki hedefini açıklayan Tunç Soyer, bu hedefi şöyle açıkladı:

“Bütün bunların çözümü mümkün. Ama asıl mesele İzmir’in bir dünya kenti olmasına doğru izleyeceğimiz yol haritasını yürütmek olacak.”

İzmir'den çöp manzaraları

EN SAĞLAM ALTYAPI İZMİR'DEYMİŞ

Öte yandan, Türkiye'nin en sağlam altyapı düzenlemelerinin de İzmir'de yapıldığını iddia eden Soyer, her yağmurda sokakların sularla dolduğunu, kentte hayatın felç olduğunu unuttu.

En sağlam altyapı...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 79
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bir ak partili biri olarak ak partinin izmiri almasını istemiyorum. devasa bir yatırım gerekiyor izmir. resmen köy gibi bir büyükşehir. devletin parasının izmir halkına akmasını istemiyorum. yıllarca kendilerini chp ye yönettirip paraları har vurup harman savurdular.
    Cevapla
  • muyo 5 yıl önce Şikayet Et
    ot bitmeyen toprakta maden vardır derler amma bundaki bomboş
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Senelerdir demokrasi bahanesiyle milleti uyuttukları gibi.
    Cevapla
  • Giyotin. 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı ülkede taban tabana zıt bu ülkeye ait olmayan bir topluluk var.1000 yıldır irili ufaklı bazen kripto bazen münafık bazende alenen dinsiz olduklarını belli eden Müslüman Türk düşmanı var.Dünya 1453 te ortaçağ karanlığından pisliğinden kurtuldu zulmü sona erdirdi.
    Cevapla
  • ADALET 5 yıl önce Şikayet Et
    millet,( zillet) ittifakı, çöp, yokluk,kaos, bölücülük, hainlik, terör, adaletsizlik demek, bunlara oy verenlere şaşıyorum doğrusu ama bunlara az bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı