CHP'li adaydan PKK'lıya örtülü maaş!

CHP'nin Adana Büyükşehir adayı Zeydan Karalar'ın PKK'lı Leyla Uyar'a, belediye bütçesinden örtülü maaş ödenmesine göz yumduğu öğrenildi.

GİRİŞ 13.03.2019 03:29 GÜNCELLEME 13.03.2019 13:36
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterdiği, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, 6 ay boyunca PKK'lı Leyla Uyar'a belediye bütçesinden haksız para ödenmesini sağladığı ortaya çıktı.

 

 

KOBANİ OLAYLARI SIRASINDA KAÇTI VE PKK'YA SIĞINDI

Leyla Uyar, Kobani olayları esnasında Irak'ın kuzeyine kaçarak PKK'ya sığındı.

 

 

ÖRGÜTÜN İÇİNDEYKEN BİLE BELEDİYEDEN "HUZUR HAKKI" PARASI ALDI

Edinilen bilgiye göre; 2016 yılında Seyhan Belediye Meclis üyesi PKK'lı Uyar'a en az 6 ay boyunca, değil toplantılara katılmak, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde dahi bulunmadığı, hatta terör örgütünün içerisinde vakit geçirdiği halde "huzur hakkı" adı altında toplantı parası ödendi.

CHP'Lİ BAŞKAN, PKK'LI UYAR'IN DİLEKÇELERİNİ MAZERETSİZ KABUL ETTİ

Bu sırada Leyla Uyar'ın, yurt dışında olduğu gerekçesiyle toplantılara katılamayacağına dair dilekçeler yazdığı, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da bu dilekçeleri mazeretsiz kabul ettiği öğrenildi.

İTİRAZLAR YÜKSELİNCE İSTİFA ETTİ

Sonunda, bu duruma itirazlar ve tepkiler gelmeye başlayınca, Leyla Uyar'ın, Türkiye'nin Erbil Konsolosluğu aracılığıyla istifa ettiği, ancak istifa edene kadar katılmadığı toplantıların parasını aldığı ortaya çıktı.

PKK'LILARIN CENAZESİNE ARAÇ TAHSİS ETMİŞTİ

Karalar, 2016 yılında Suriye'de öldürülen YPG/PKK'lı kadın terörist Fatma Eylem Ataş'ın cenazesi için belediye cenaze aracı tahsis etmesiyle gündeme gelmiş, bu destek kamuoyunca tepkilere neden olmuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • Hamza Kayapınar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bie örgüte yardım etmek icin illaki onlara Amerika gibi silah göndermeniz gerekmez. Örgüt destekli siyasi bir partiyi meclise sokmaniz ona belediyeler kazandirmaniz yeterlidir. Eğer vatan sever olunsaydi doğu ve Güneydoğu'da Ak parti desteklenirdi
    Cevapla
  • Paşa 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisiyiz diyen partiye yakışan bir hareket mi ya da Allah Teröre destek verenlerin belasını versin diyen bir partiye yakışan bir hareket mi anlatsanıza biraz ya biz doğrularını bildiğimiz yalanları dinlemeye bayılıyoruz ey CHP ve yandaşları Sizler terörle el ele gezinirken Biz sandıklarda kupa kaldıracağız haberiniz ola ve aynı zamanda şunu da eklemek istiyorum ki yeterince şehitlerimizin kemiklerini sızlattığınız yeterli
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuklar Rabbim işini bilir ve bunların cezalarınıda verecek inşaAllah.
    Cevapla
  • Gazi MUSTAFA 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim verdiyse Allah belasını versin ha Allah seninde senin gibilerinde belasını versin........
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    kemal kılıcdaroğlu öyle demişti ALLAH belasını versin kim pkkya terör örgütüne yardm ediyorsa evet ALLAH belasını verisin kemal efendi bal gibi chpe pkk ypge hdpe dhkpce ödepe saadet iyi partiler birsiniz ben yalan diyorsam ALLAH benim belamı versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?