Erdoğan tek tek sayıp uyardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi Meydanı’ndan düzenlenen Sakarya mitinginde "Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Gelin bu karanlık oyunu bir kez daha bozalım. Gelin ülkeyi tökezletmek isteyenleri bir kez daha hüsrana uğratalım." dedi.

Erdoğan tek tek sayıp uyardı!
Erdoğan tek tek sayıp uyardı!
GİRİŞ 19.03.2019 15:10 GÜNCELLEME 19.03.2019 15:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle

Sakarya en ağır imtihanlara tabi tutulup hepsinden de alnının akıyla çıktı. Sakarya'nın gönlü vatan aşkıyla 4 mevsim baharı yaşıyor. Baharın müjdecisi cemreler 31 Mart'ta sandıklara da düşecek. 

GÖSTERMELİK TOPLANTILARLA GÜN ÖLDÜRÜYORLAR

Bugün Sakarya'da 45. İl Mitingimizi yapıyoruz. Şu ana kadar İstanbul'da 13, Ankara'da 8 ilçe mitingi yaptık. 39 günde 71 miting gerçekleştirmiş olacağız.Niçin bu kadar çok çalışıyoruz mücadele ediyoruz sadece üç beş belediye başkanlığı almak için bu kadar çalışılır mı? Eğer öyle olsaydı muhalefetin 171 miting yapması gerekirdi.Buna rağmen bizim değil yarımız onda birimiz kadar çalışmıyorlar. Göstermelik toplantılarla gün öldürüyorlar.Bizim böyle çalışmamızı sebebi ülkemizi ve sizleri çok seviyor olmamızdır.31 Mart'ın bir beka seçimi olduğunu söylüyoruz.Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor.Gezi olayları 17-25 aralık emniyet yargı darbe girişimini yaşadığımızda 2014 yerel seçimlerinin bizim sonumuz olacağını düşünerek ellerini ovuşturuyorlardı.2014'teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de benzer bir beklentiye girdiler.15 Temmuz'da darbe ile ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar.Tüm kalbimle inanıyorum ki bir kez daha başaramayacaklar. Milletimiz meydanı 31 Mart'ta da bunlara bırakmayacak.

DEFOL ORAYA GİT

 

 

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bizim Güneydoğu Anadolu bölgemiz var,  Doğu Anadolu Bölgemiz, Karadeniz'imiz, Akdeniz'imiz, Orta Anadolu'muz, Ege'miz,  Marmara'mız var ama Kürdistan diye bir bölge Türkiye'de yok. Bu beyefendi Kürt de değil. Ne idüğü belirsiz, Kürdistan'ı çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Defol oraya git. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Bizi bölemeyecekler, parçalayamacaklar.

GELİN BU KARANLIK OYUNU BİR KEZ DAHA BOZALIM

CHP'ye gönül verenlere, İP'ye, SP'ye sempati duyanlara sesleniyorum. Gelin bu karanlık oyunu bir kez daha bozalım. Gelin ülkeyi tökezletmek isteyenleri bir kez daha hüsrana uğratalım. Bugün Türkiye'nin bir olma, beraber olma, iki parmakları gibi kenetlenme günüdür. Ülkemizde bazıları kendi tarihimizdeki zaferleri unutmuş olabilir. Yeni Zelanda'daki olayı gördünüz. Ama elin oğlu hiçbirini unutmamış. 2019'da gelmiş silahına kazımış. Cami basıp 50 müslüman kardeşimizi alçakça katletti. Bölücü örgütün amacı da aynı değil mi? Bazılarının gözleri vardır görmez, kulakları vardı duymaz, dilleri vardır konuşmaz. Bazıları da hepsini görür, duyar ama başka türlü konuşur. Bizim kalbimiz ve dilimiz aynıdır. 

SAKARYA'YA ŞEHİR HASTANESİ

Bu şehrimizi aşkla sevmekle kalmadık. Tarihi hizmetlerle de kavuşturduk. Sakarya'da 17 yılda 24 katrilyon yatırım yaptık. 28 bin seyirci kapasiteli bir stadyum, futbol sahaları yaptık. Millet bahçelerinin yapımına başlıyoruz. Sağlıkta bin 335 yataklı 17'si hastane olmak üzere 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. Sakarya Şehir Hastanesi'nin yapımına yakında başlıyoruz.İmar barışı ile 179 bin Sakaryalı kardeşimizin sorununu çözdük. 133 kilometreden aldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 401 kilometreye çıkardık. Çatalca-Yassıören kesimiyle Habibler kavşağının resmi açılışını 3 gün önce Çatalca'da yaptık.Sakarya'ya hızlı treni getirmenin yanı sıra kente hızlı tren fabrikasını kurmak da bize nasip oldu. Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattı aynı zamanda Sakarya'nın projesidir.  Türkiye teknolojisi bulunmayan modern metro araçlarını artık Sakarya'da üretiyoruz. Karasu Limanı'nı tamamyarak işletmeye açtık. Bu liman Karadeniz'den dünyaya açılan kapı olmaya adaydır.

YAKINDA HİZMETE AÇIYORUZ

Gebze-Halkalı hızlı tren hattı İpek Demiryolu hattının ülkemizden geçen bölümü için çok önemlidir. Adapazarı-Pendik arasında tren seferleri başladı. Ballıkaya Barajını da yakında hizmete açıyoruz. Sulama tesisleriyle bin dekar araziyi daha sulamaya açacağız.Sakaryalı çiftçilere 1,4 milyar lira tarımsal destek verdik.Yatırımcılarımızı 13 katrilyon liralık yatırım teşvikiyle destekleyerek ilave istihdam oluşturduk.

YORUMLAR 19
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    allahım yar ve yardımcımız olsun şüpe yokki galip olan sensin allahım.amin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakettik varmı diyeceğin
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada eyt diyenler provakasyon yapıyor bu millet oyunu parayla satmaz eyt liler üzerinden algı oluşturuluyo
    Cevapla
  • aklımageldide 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt lilerin oyu kime gidecec merak eden varmı
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt ne kardeşim hak ettin mi? ettiysen tamam. eyt eyt. bu nedri ya?
    Cevapla
  • Ekremmmm 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt emekliliği hak etmiş ama geriye dònük yaşa çıkartıpta hakları elinden alınmış ve yaş sınırlaması getirilmiş kişılerdir bu hak en kısa zamanda verilmelidir. Kul hakkıdır
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardes bos konusma noldu zorunami gitti eyt iste varmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak