Ekrem İmamoğlu'nu terleten sorular! Cevap vermedi!

Ülke TV'de Sıradışı programına konuk olan Ekrem İmamoğlu, Turgay Güler'in soruları karşısında kaçamak cevaplar verme yoluna gitti. Özellikle HDP ile ittifak, bazı CHP'lilerin PKK konusundaki tutumları gibi sorulara İmamoğlu 'benimle ilgisi yok, gidin ona sorun, bana ne' şeklinde cevaplar vermeyi tercih etti.

GİRİŞ 19.03.2019 21:20 GÜNCELLEME 20.03.2019 12:34
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programına katılan Ekrem İmamoğlu, kendisine HDP ile örtülü ittifak ve CHP'li adayların skandal durum ve çıkışları hatırlatılınca gerildi.

 

 

GELECEK OLAN SORUYU FARKEDİNCE KONUYU DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ

Turgay Güler'in, HDP/PKK hatırlatması yapacağını farkeden İmamoğlu, konunun açılmaması için ilginç bir hamlede bulundu.

 

 

İmamoğlu, moderatörlüğü Turgay Güler'in yapmasına rağmen, programı kendisi yönlendirmeye kalkarak "İstanbul projelerimi anlatayım" dedi.

TERLETEN SORULAR KARŞISINDA CEVAP: ONU ONA SORUN

Turgay Güler'in sorduğu "HDP İstanbul, Ankara ve İzmir'de neden aday çıkarmadı" sorusu karşısında İmamoğlu, "onu HDP'ye sorun" yanıtını verdi.

İmamoğlu, Cemil Bayık'ın AK Parti ve MHP'nin rakiplerine oy verilmesi telkininde bulunduğu açıklama karşısında ise 'benimle ne alakası' var dedi.

"BUNU İLK DEFA İZLEDİM"

CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin'in bir düğünde HDP İlçe Başkanı'nın "Kürdistan tarafı-Türkiye tarafı" şeklindeki ifadelerine sessiz kalması konusunda da İmamoğlu, "bu görüntülerin tamamını ilk defa izledim, ben düğünlerde siyaset konuşmam" yanıtını verdi.

"MUAMMER BEY'E SORMAK LAZIM"

"Kürdistan" ifadesini yanlış bulduğunu söyleyen İmamoğlu, "demokratik güçler" ifadesinin ne olduğu yönündeki soruya ise "onu bilemem, Muammer Bey'e sormak lazım" yanıtını verdi.

"ADAYINIZ NEDEN SESSİZ KALDI?"

Turgay Güler'in "seçilirseniz Muammer Bey Meclis Üyeniz olacak, bu adayınız 'Kürdistan tarafı' ifadesi karşısında sessiz kalıyor, ne düşünüyorsunuz" sorusuna da İmamoğlu, 'desteklediğini zannetmiyorum' cevabını verdi.

"ONU ALPER TAŞ'A SORUN"

İmamoğlu, CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş'ın Öcalan fotoğrafı önünde yaptığı konuşmanın ve Demirtaş hakkındaki mesajlarının hatırlatılması üzerine 'onu Alper Taş'a sorun' dedi.

"ÖCALAN'IN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ" SÖZÜNE YORUM: BENİ İLGİLENDİRMİYOR

Ekrem İmamoğlu; Alper Taş'ın Demirtaş hakkında attığı tweetler için "adam fikrini belirtmiş" dedi ancak, Demirtaş'ın PKK ve Öcalan hakkındaki skandal sözlerinin gösterilmesi üzerine "yoksullukla mücadele"den söz etti ve "bunlar beni ilgilendirmeyen konular" yanıtını verdi.

YORUMLAR 189
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    binali yıldırımla beraber ekrana çıkar.ikisinin belirleyeceği 4 gazeteci sorsun onlar cevaplasın
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Canınız cehendeme siz bu Vatanı ne Bölebilir nede yönetebilirsiniz Rabbim sizin cezanızı verecek inşaAllah....
    Cevapla
  • ERDAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Maadem konuşmiiicen niye gündemi , insanları meşgul ediyorsun.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna illet ittifakı denmiyor.
    Cevapla
  • 5151 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi kendilerini rezil ediyolar. ey imamoglu ,,sana koskoca İstanbul'u Teslim Edermi Bu Millet . Daha iki lafı bir araya getirip konuşamıyosun. Acemi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…