Millet İttifakı'nın ortak adayı İP'li Kemal Emir, yanındakilerin yardımına rağmen İstiklal Marşını okuyamadı, o anlar ise amatör kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın'ın Kuyucak ilçesinin Pamukören Mahallesi'nde, bir kıraathaneyi partililerle birlikte ziyaret eden İyi Parti Kuyucak Belediye Başkan Adayı Kemal Emir, konuşmasında iktidarı eleştirmek isterken milletin ortak değeri İstiklal Marşı’ndan örnek vermek istedi.

KORKMA... DEVAMINI GETİREMEDİ

“Korkma” diye sözlerine başlayan Emir, daha sonra sessizliğe büründü.

Emir, İstiklal Marşı’nın sözlerini bir türlü söyleyemeyince, yanında oturan İl Başkanı Cemal Sarı’dan yardım istedi.

DİĞER KITAYA GEÇTİ

Kendisini dinleyenlerin ve il başkanın yardımını alan Emir, buna rağmen İstiklal Marşı’nı doğru okuyamadı. Emir, İstiklal Marşı’nı okumaya başka bir kıtadan devam etti.

 

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Yaşar SAMSUN 26.03.2019 20:28
    Bir insanın Fikri ne ise zikride odur. İşt canlı örneği. İli, İlçeyi, köyü, mahalleyi, bırakın ailesini kendini dahi yönetemeyen ne dediğini bilmeyen. Kendi dediğinden bırakın başkalarının anlamasını anlam çıkarmasını, kendi bile birşey anlamıyor kanımca. Yazık çok yazık siyaset bu kadar mı düştü.
  • Türküm 23.03.2019 10:46
    bu zavallı ne içmiş
  • Sevcan İnegöl 23.03.2019 09:58
    Ben hiç gülemedim nedense...Daha İstiklal Marşı nın ne olduğundan,varlığımızdan,şartlarından bile haberi olmayan,ama şehri yönetmeye talip bir insan..Zavallılık bu..Bilmeyebilir,söyleyemeyebilir ama insanın haddini bilmesi lazım en azından..Yazık çok yazık...
  • vatnsever 23.03.2019 09:33
    mhp nin içindeki pıslıkler temızlendıgının gostergesı
  • ÇAKIR 23.03.2019 09:24
    Bu adama ABD marşını okutun onun çocukları bunlar
Daha fazla yorum görüntüle