Bahçeli ilk kez açıkladı: Mesut Yılmaz bize bu teklifle geldi

MHP Lideri Bahçeli, geçmişte Mesut Yılmaz Bey ve arkadaşları bize Meclis'te ziyarette bulundu. Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini ve bizden destek talep ettiklerini söyledi.

GİRİŞ 23.03.2019 08:06 GÜNCELLEME 23.03.2019 09:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Bahçeli gündeme dair görüşlerini anlattığı programda 15 Temmuz gecesinden Yenikapı'ya uzanan 'Cumhur İttifakı' ruhunu örnekleriyle anlattı. 

 

 

MHP Lideri Bahçeli, Mesut Yılmaz'ın koalisyon döneminde kendisine 'Cumhurbaşkanı olmak' için geldiğini ilk kez açıkladı.

"SAYIN MESUT YILMAZ CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTİYORUM" DEDİ

 

 

Anavatan Partisi Genel Başkanı sayın Mesut Yılmaz Bey, dönemin İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen Bey'le bir görüşme isteğini bize bildirdi. 23 Nisan resepsiyonunda, Meclis'te şimdi CHP'nin Grup odası olarak MHP'nin grup odasında ben oturuyordum. Kazım Rüştü Bey, 'Ben müsaade istiyorum' dedi, çıktı. Sayın Mesut Bey oradda kendisinin Ankara'da ikamet ettiği binada partisinin üst yönetiminde bulunan değerli şahsiyetlerin bir araya gelerek kendisinin Cumhurbaşkanı olmasını istediğini söyledi. O da MHP Genel Başkanı'nın kanaatini almak istiyorum diyor. 'Ben de MHP'nin kanaatini alayım ondan sonra karar verelim dedim'  diye konuştu. Ben de kendilerine nazik bir üslupla zatı alinizin hakkıdır ama böyle bir durumda size oy veremem dedim. Koalisyonda bir şeyler yapacaksınız. Böyle bir  durum karşısında sayın Mesut Yılmaz Bey'i takdir ettiğim nokta burası oldu. Bunu bir alınganlık haline getirmedi. Koalisyonda uyumsuz hale getirmedi.

YORUMLAR 11
  • Kamuda Hizmetli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarına verilen sözler tutulsun Saygılar
    Cevapla
  • cCc 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli adamın dibisin sen. Bu millet seni daha yeni tanıyor
    Cevapla
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat davalarında mesut yılmazda yargılanmalı.özel bir konu.araştırın göreceksiniz.ne hikmetse bu adam yokmuş gibi davranılıyor ama bu adam bir devir çok ünlüydü.
    Cevapla
  • Muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye cumhurbaşkanı olmak istemiş ki mesut yılmaz? Kumarhanede burnu kırık başbakanımız olmuştu, birde burnu kırık cumhurbaşkanımız olsun diye mi? Rezilllll....
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    anap çok iyi bir partiydi. sayın özal zehirlendikten sonra anap derin yapı yönetimine girdi.hdp-chp-sp-dp derin yapıya teslim oldu.sonra cemaatler fetö derin ve dış yapıya teslim oldu.BBP muhsin bey derin yapıya hizmet etmeyi kabul etmediğinden öldürüldü.mhp nin yarısı derinleşti.amaç komple liderini değiştirmekti.şükür olmadı.bahçeliye suikast önlendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum