Eski Başbakan Çiller Yenikapı'da

Eski Başbakan Tansu çiller Cumhur İttifakı’nın Yenikapı’da düzenlenen İstanbul mitingine katıldı.

GİRİŞ 24.03.2019 14:52 GÜNCELLEME 24.03.2019 17:45
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Çiller alana gelişinde gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yine bir milli şuurla bugün buradayız. Türkiye hedefte, ülkemiz hedefte. Bugün özellikle bunun için buradayım. Yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye daha bağımsız bir yere seçiyor kendine. Bizatihi bu bir değişimin gereği. Ve görüyoruz ki eski dünyanın bütün kurumları sorgulanmakta.BM NATO hepsi sorgulanıyor. Türkiye yeni düzenin gelişimini batıdan doğuya koyan bir güç olarak görüyor ve burada da yeni yerini almakta.



İSLAM DÜNYASI HEDEFTE

 

 

Bütün bunlarla birlikte görüyoruz ki dünyada bir değişim daha var. O da İslam dünyası hedefte. Dünyanın çok uzak köşelerinde İslam dünyasının hedefte olduğunu açık biçimde görüyoruz. Yeni Zelanda buna bir örnek oldu. Müslüman nüfus dünyada artmakta hatta o kadar ki, bir kaç on yıl içerisinde eşitlenecek. Bu Türkiye'yi yeni bir hedef yapmaya yetiyor. Nitekim bir büyük terör olayıyla karşı karşıya kaldı Yeni Zelanda. Burada açıklanan manifestoda hedef kim? Hedef İslam, hedef Türkiye, hedef Türk milleti ve hedef onun seçtiği Cumhurbaşkanı..."

YORUMLAR 125
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınaza yüreğinize sağlık. Olayları güzel bir şekilde izah ediyorsunuz. Tabi tecrübe konuşuyor. Allah razı olsun sizden ve sizin gibi düşünenlerden ve hareket edenlerden..
    Cevapla
  • Devlet 5 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kere teşekkürler
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 5 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Tansu Hanıma verdiğim oylar helal olsun,Cindorukgillere verdiklerim haram
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun tansu hanım ülkemizin birliği için daha çok desteğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde burda olmaniz çok önemli rabbim ülkesini seven hainlik yapmayan bütün kardeşlerimizden razı olsun ayaklarınıza sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?