Hiyan aşireti AK Parti'ye desteğini açıkladı

Muş'taki Hiyan aşireti mensupları, düzenledikleri birlik yemeğinde ikinci kez AK Parti'den aday gösterilen Belediye Başkanı Feyat Asya'ya desteğini açıkladı.

Hiyan aşireti AK Parti'ye desteğini açıkladı
Hiyan aşireti AK Parti'ye desteğini açıkladı
GİRİŞ 24.03.2019 21:03 GÜNCELLEME 24.03.2019 21:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen programda, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile Belediye Başkanı Asya, Hiyan aşireti ileri gelenlerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişiyle bir araya geldi.

Programda konuşan Şimşek, aşiretlerin bölge coğrafyasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Belediye Başkanı Asya ise ideolojiye dayalı bir belediyecilik yapmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, 1994'te İstanbul'a belediye başkanı seçildiğinde sadece hizmet belediyeciliği ile İstanbul'u çöpten, çamurdan ve çirkinlikten arındırarak medeniyetler merkezi haline getirmiştir. Bizler hep beraber şehirlerimizi yeniden imar edeceğiz. Sizlerin burada bulunmanız çok önemli. Muş'a, ülkeye sahip çıkmanın bir işaretidir. Destekleriniz çok önemlidir. Sizlerin desteği ile bu seçimi kazanacağız. Hiyan aşiret mensuplarına gösterdikleri sahiplenmeden dolayı teşekkür ederim."

Aşiret mensuplarından iş adamı Seyfetullah Olcay da 31 Mart yerel seçiminde aşiret olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verme kararı aldıklarını belirterek, "Muş'un anahtarını Sayın Cumhurbaşkanına göndermenin taahhüdünü vermek istiyoruz. Bu karar aşiretimizin ortak karardır. Bu davanın arkasında durduğumuzu beyan ettik." dedi.

Programa AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, eski Muş Milletvekilleri Necmettin Dede, Sabahattin Yıldız, aşiret üyeleri ile davetliler katıldı.

 

 

YORUMLAR 17
  • Vatan Perver 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam Aleyküm değerli kardeşlerim ĞİYANLIYIZ aslımız H.z Abbasa dayanır.Ülkemiz Vatanımız Devletimiz var olsun .Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın .
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    ve aleyküm selam kardeşim allahım yar ve yardımcımız olsun .
    Cevapla
  • seyrci 5 yıl önce Şikayet Et
    allah razi olsun gardasim
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkler ve Kürtler bu vatanın asli unsurlardır ve kardeştir, dedeleri çanakkalede omuz omuza savaşmış ve şehit olmuştur.
    Cevapla
  • Diyarbekir..21 5 yıl önce Şikayet Et
    Önceki seçimlerde dağdan gelen pkklı teröristlerin korkusuyla köylerdeki kürt kardeşlerimiz istemeyerek hdp ye mecburiyetden oy veriyorlardı şimdi NAH alırlar.
    Cevapla
  • seyrci 5 yıl önce Şikayet Et
    kurtler icin su ortam tam bir dost, bir dusman, olup olmadiklarini gosterme zamanidir
    Cevapla
  • he he 5 yıl önce Şikayet Et
    inanamadım ama inşallah yazdığın gibi olur
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    acaba ...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı müslüman kürtler gerçeği gördü biz biriz aynıyız hepimizin vatanı sahip çıkacağız elele sırtsırta vatanımızı canımız pahasına gerekirse koruyacağız geleceğimiz için evlatlarımız için nasıl dedelerimiz koruduysa bizde sıkı sıkı sarılacağız birbirimize ayrı gayrı yok yalanlara münafık hdpye yahudi köpeği pkkya lanet olsun
    Cevapla
  • EL AZİZ..23 5 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğuda hdpkk nın önceki seçimlerde silah gücüyle aldıkları oylar 31 martda inşaallah aslına rücu edecek diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    emin misin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı