Yıldız’dan Beyoğlu'na müjde üstüne müjde

Başarılı sporcular yetiştiren Okçular Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı da olan AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu halkına yeni vaatlerini açıkladı.

Yıldız’dan Beyoğlu'na müjde üstüne müjde
Yıldız’dan Beyoğlu'na müjde üstüne müjde
GİRİŞ 25.03.2019 13:20 GÜNCELLEME 25.03.2019 13:20

Başarılı sporcular yetiştiren Okçular Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı da olan AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız’ın projeleri arasında sporu, sporcuları destekleyecek projeler de yer alıyor.

Düzenli olarak spor yapan, sporun bir yaşam biçimi olması gerektiğine inan Başkan Adayı Yıldız, “Gençlerin spora ihtiyacı var, nefes almaya ihtiyaçları var” diye konuştu.

Yıldız’ın vizyoner projeleri insanları spora teşvik ediyor. Yapacakları “Millet Bahçeleri”nde çocukların oynaması için basket ve voleybol sahaları yer alacak.  Sağlıklı nesillerin yetişmesi için, bahçeleri uygun olan okullarda çok amaçlı spor salonları, çocukların ve gençlerin hizmetine sunulacak. Futboldan basketbola, tenisten voleybola birçok branş, kapalı spor salonlarında yer alacak.

Spor tesisleri açılacak

En başta gençlerin ve bütün Beyoğlu halkının faydalanacağı içerisinde 47x90 m futbol sahası, 20x36 m halı saha, fitness merkezi, idari ofis ve kafeler yer alan Keçeci Piri Fetih Spor Tesisi açılacak.

Haliç’e büyük bir spor merkezi kurulacak. Haliç Su Sporları Merkezi’nde; kayıkhaneler, soyunma odaları, mescid, toplantı odaları, konferans salonu, fitness salonu, masaj odaları, sahne, seminer salonları ve kafeler yer alacak.

Beyoğlu’nda ücretsiz internet dönemi başlayacak!

Yıldız, şehri güzelleştirecek projelerin yanı sıra çağı da yakalıyor. Teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internetten vatandaşların rahatlıkla yararlanması için alt yapı kurulacak ve bazı meydanlarda internet ücretsiz olacak. Bu hizmetle vatandaşlar sevdiklerine ve bilgi erişimine artık daha yakın olacak.
Proje özellikle gençlerin dikkatini ve beğenisini topluyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu