Birgün o fotoğrafı kaldırdı

31 Mart seçimlerine sadece sayılı günler kala Birgün gazetesi, defalarca PKK ile olan bağı deşifre edilen CHP Beyoğlu Belediye Başkanı Adayı Alper Taş'ı aklama peşine düştü. Alper Taş'ın 2015 yılına ait bir haberde Apo posteriyle çekilmiş fotoğrafını kullanan Birgün gazetesi seçime günler kala ise bu fotoğrafı değiştirdi.

Birgün o fotoğrafı kaldırdı
Birgün o fotoğrafı kaldırdı
GİRİŞ 26.03.2019 22:43 GÜNCELLEME 27.03.2019 07:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Beyoğlu Belediye Başkanı Adayı Alper Taş, CHP'nin diğer birçok adayı gibi skandal açıklamaları ve teröre olan desteği ile tepki çeken bir isim.

 

 

CHP Beyoğlu Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından Taş, geçmişte sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlar sebebi ile bir kez daha gündeme gelmişti.

 

 

Defalarca PKK ile olan bağı deşifre edilen Alper Taş'ın ortaya çıkan fotoğrafı günlerce konuşulmuştu. Apo posteri altında açıklama yaparken çekilen fotoğraf seçime günler kala Birgün gazetesi tarafından ise değiştirildi.

Alper Taş'ın 2015 yılına ait bir haberde Apo posteriyle çekilmiş fotoğrafını kullanan Birgün gazetesi seçime günler kala ise algı operasyonu yaparak bu fotoğrafı değiştirdi.

HDP DESTEK AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

İzmir'de Tunç Soyer için açık destek kararı alan HDP, İstanbul Beyoğlu'nda da aynı kararı almıştı. HDP'liler CHP'nin Beyoğlu adayını büyük bir sevinçle karşılamıştı

YORUMLAR 1
  • Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdık mı, hayır, biz bunların kumaşını iyi biliriz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı