Mansur Yavaş CHP'yi böldü! Üç kuruş para için...

Mansur Yavaş’ı aday yaptıkları gün Ankara’yı kaybettiklerini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, Yavaş’a sahte senetten aldığı cezalar nedeniyle de eleştiride bulundu.

Mansur Yavaş CHP'yi böldü! Üç kuruş para için...
Mansur Yavaş CHP'yi böldü! Üç kuruş para için...
GİRİŞ 26.03.2019 23:40 GÜNCELLEME 26.03.2019 23:42
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

600 bin dolarlık sahte senedi icra takibi yapmaktan yaklaşık 500 bin TL tazminat cezası alan CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a parti içerisinden de tepki geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olan Cengiz Topel Yıldırım yaşananların kabul edilemez olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Mansur Beyin çektiği mesajları görüyoruz. Üç kuruş para için ne hallere düştüğünü de gördük. Bu mesajlara bakınca işin vahameti daha iyi anlaşılıyor. Bu tür mesajlar bizim Ankara'ya çıkardığımız adayın karakterinin bir özetidir. Çok üzgünüm. Keşke bu mesajları görmesiydik" dedi.

İşte CHP'li Cengiz Topel Yıldırım'ın Mansur Yavaş'la ilgili düşüncelerinin satırbaşları;

MAZLUMSAN ANLAT

"15 gündür bu konu konuşuluyor. Ben de bekliyorum ki, Mansur Bey çıkacak 'Böyle bir şey yok' diye milletin gözünün içine baka baka anlatacak. Eğer sen mazlumsan, mağdursan sesini daha çok çıkarman lazım. Halk TV'ye çık, KRT'ye çık anlat. Bunu yapmıyor. Onun yerine 'mağdurum' diye geziniyor. İşin içinde sahtecilik var, senet var, tahsilatçılık var diyorlar. Yetmiyor Yargıtay'da iş takipçiliğinden bahsediyorlar. Bu iddialara karşı bizim arkadaşlar ne diyor? 'Bize iftira attılar, masumuz, adam sahtekar' diyorlar. Bunu söylediğinizde halkın ve CHP seçmeninin vicdanı tatmin olmuyor. Adam şizofrenmiş, sapıkmış.. Adamın ne olduğunun bir önemi yok. Adamın günahları senin günahlarını affettirmez.

ANKARA'YI KAYBETTİK

İşin içinde sahtecilik var, senet var, tahsilatçılık var diyorlar. Yetmiyor Yargıtay'da iş takipçiliğinden bahsediyorlar. Bu iddialara karşı bizim arkadaşlar ne diyor? 'Bize iftira attılar, masumuz, adam sahtekar' diyorlar. Bunu söylediğinizde halkın ve CHP seçmeninin vicdanı tatmin olmuyor. Adam şizofrenmiş, sapıkmış.. Adamın ne olduğunun bir önemi yok. Adamın günahları senin günahlarını affettirmez.. Biz Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik. Tıpkı 2014'te olduğu gibi. Biz o zaman da seçimi kazanabilirdik, ama yanlış aday tercihi ile kaybettik. Şimdi büyük ihtimalle Mansur Bey kaybedecek, istifa edip gidecek. Ama onun yanında tahmin ediyorum Kemal Bey'in liderliği de tartışılır hale gelecek ve CHP Genel Başkanlığı'ndan ayrılacak..

 

 

YORUMLAR 63
  • Yavaş yavaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Mansur yavaş yavaş topuklamaya hazırlanıyor
    Cevapla
  • Efdâl 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP gözünü bile kırpmadan vatanını 3 kuruşa satcak kadar hain din dusmanliklari ,bayrak düşmanlıkları,ezan düsmanliklari,bu millete cektirdikleri yetmedi birde ekmeğini yediği vatana ihanet ettiler yazıklar olsun size kirli ittifakiniz yerin dibine batsin
    Cevapla
  • Sami 5 yıl önce Şikayet Et
    Kemal K(Karabulut) CHP den gönderilene kadar oyumuz DSP ye olacaktır
    Cevapla
  • Sami 5 yıl önce Şikayet Et
    Kökten CHP li birisi olarak şunu net olarak ifade etmeliyim Atatürk ün kurduğu cumhuriyete başkaldırmış dersimli Karabulut ailesinin bir ferdi olan Türklüğü ve inancı meçhul sonradan soyadını değiştiren bu aciz ve zavallı insancık derhal CHP nin başından tard edilmeli vatansever 6 ok idealine inanan gerçek Atatürkçüler partiye sahip çıkmalıdır CHP'ye sızan PKK ve diğer tüm vatan haini kişi ve gruplar derhal gerçek CHP liler tarafından derdest edilmeli Cumhuriyeti Kur'an parti kandil-PKK partisi kisvesinden ve dedikodularından kurtarılmalıdır CHP aslına rücu etmeli ve şahlanmalıdır CHP teröre yandaşlık edemez
    Cevapla
  • mali 5 yıl önce Şikayet Et
    krdeşim adamın hasta olması beni bağlamaz sen 600000 evroluk senet aldınmı senedi neyin karşılığı aldın takip başlattınmı bunlara cevap ver mağdur edebiyatını boşla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık