Sanatın kalbi Beyoğlu’nda atmaya devam edecek

Beyoğlu, sanatın ve kültürün merkezi. AK Parti Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, sanatın kalbinin 31 Mart’tan sonra da Beyoğlu’nda atmaya devam edeceğini söyledi.

Sanatın kalbi Beyoğlu’nda atmaya devam edecek
Sanatın kalbi Beyoğlu’nda atmaya devam edecek
GİRİŞ 28.03.2019 17:48 GÜNCELLEME 28.03.2019 17:51

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, yerel seçimlere günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beyoğlu’nu mahalle mahalle, sokak sokak gezen Yıldız, vatandaşlardan tam destek aldı.Beyoğlu’nda uzun yıllar yaşayan, Beyoğlu’nda siyasete başlayan ve Beyoğlu’nun evladı olarak görülen Yıldız sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını geç saate kadar sürdürüyor. Önceliğinin insan ve gönüllere dokunmak olduğunu söyleyen Yıldız, konuştuğu her vatandaştan destek sözü alıyor.

İSTİŞAREYLE YÖNETECEĞİZ

Yıldız’ın her konuşmasında değindiği iki nokta var; adalet ve istişare. Beyoğlu’nu adalet ve istişareyle yöneteceklerini söyleyen Yıldız konuyla ilgili şöyle konuştu: “AK Parti istişare partisidir. En tabandan en zirveye kadar bütün o mekanizmada o istişare işletilir. Biz de Beyoğlu’nda ortak akılla istişare edecek ve inanıyorum ki en doğru kararları alarak yolumuza devam edeceğiz. Kadınları ilgilendiren konuları kadınlarla, gençleri ilgilendiren konuları gençlerle, çocukları ilgilendiren konuları çocuklarla konuşacağız. Hep beraber daha huzurlu bir Beyoğlu inşa edeceğiz.”

SANATIN KALBİ BEYOĞLU'NDA ATACAK

Kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem verdiğini açıklayan Yıldız, bunun istihdamla da birleşeceğini söyledi. Yıldız şöyle konuştu: Atatürk Kültür Merkezi, 20 ay sonra açılacak. Öyle güzel bir kültür merkezi olacak ki dünyada parmakla gösterilecek. Muammer Karaca Tiyatrosu da restorasyonu yapıldıktan sonra perdelerini açacak. Dolapdere’de büyük bir müze yapılıyor, o da yakın zamanda açılacak. Miniatürk’ten Galataport’un bittiği noktaya kadar kültür sanat aksı oluşacak. Kültür ve sanat anlamında bunlar çok önemliyken öte yandan istihdam da sağlanmış olacak. Kültür sanat merkezlerinde insanlar çalışacak. Yani işsizliği de büyük oranda azaltmış olacağız.Yani yeni dönemde de Beyoğlu sanat ve kültürün gelişmesinde etkin rol oynamaya devam edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler