Özhaseki'den 100 bin kadına istihdam müjdesi

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki hazırladığı sosyal projelerle başkentlilerin kalbine dokunuyor. Öğrencilere %50 indirim müjdesinden sonra şimdi de başkentli kadınlara istihdam müjdesi geldi…

Özhaseki'den 100 bin kadına istihdam müjdesi
Özhaseki'den 100 bin kadına istihdam müjdesi
GİRİŞ 29.03.2019 15:28 GÜNCELLEME 29.03.2019 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara için hazırladığı projelerle gönüllere dokunuyor. Özhaseki sosyal belediyecilik anlayışı ile  gençler, çocuklar, engelliler, yaşlılar ve kadınlara, projelerinde öncelik veriyor. Bu kapsamda öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim yapılacağını duyuran müjdenin ardından bir müjde de başkentli kadınlara geldi. Özhaseki her mahalleye bir kreş projesiyle binlerce kadının  istihdam edileceğini açıkladı. Özhaseki, Başkentli kadınların ayrıca yaşlı bakım evleri ve belediye şirketlerinde de  istihdam edileceğini duyurdu. 

ÜRETEN HER KADIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALACAK

Kadınlara yönelik istihdam projeleri bununla da kalmayacak.  Özhaseki, Belediye bir kooperatif kurarak, bunlar için satış stantları oluşturduğunda üretim yapan her kardeşimizin satacağı ürün orada ortaya çıkar. Resim yapan birisi bile resimlerini satmak istediğinde işte bizim o açacağımız dükkanda, stantta, mağazada bunları satabilecek. Bunları daha önce yaptık. Bizim için zor bir şey değil. Çok değişik alanlarda onlarca değişik ürün yapan kadınlarımızın bu el emeği olan, göz nuru olan işlerini satabilecekleri, pazarlayabilecekleri ev ekonomisine de katkı sağlayabilecekleri ortamları sunmak tabi ki belediyelerimizin işi, diye görüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • HELAL OLSUN 5 yıl önce Şikayet Et
    Oylarımız Cumhur ittifakının adayı olan MEHMET ÖZHASEKİ Başkana.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu