Ünlü oyuncudan Haydar Ali Yıldız’a destek!

AK Parti’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Mahalle mahalle sokak sokak gezen ve halkın teveccühü ilen karşılaşan Haydar Ali Yıldız’a bir destek de ünlü oyuncu Cem Uçan’dan geldi.

Ünlü oyuncudan Haydar Ali Yıldız’a destek!
Ünlü oyuncudan Haydar Ali Yıldız’a destek!
GİRİŞ 30.03.2019 15:53 GÜNCELLEME 30.03.2019 15:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinin sevilen oyuncusu Cem Uçan, çektiği video ile Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız’a desteklerini iletti. Uçan videoda şunları söyledi: “Sevgili Haydar Ali Yıldız Başkanımızın Okçular Tekkesi’ndeki hizmetlerini çok iyi biliyorum. Okçuluk sporuyla alakalı İstanbul’daki ve Beyoğlu’ndaki gençliğe çok büyük hizmetleri var. Şimdi de İstanbul’un gözbebeği, dünyanın da kültür deyince akla gelen başkentlerinden birisi olan Beyoğlu’nda kendisi belediye başkan adayı. Ben tüm kalbimle kendisini destekliyorum. Hem gençliğe hem kültüre çok büyük destek vereceğini, yatırımlar yapacağına inanıyorum. Seçim sürecinde kendisine başarılar diliyorum.”

Uçan’ın bu sözlerine sosyal medya hesaplarından teşekkür eden Yıldız ise şu ifadeleri kullandı: “Severek izlediğimiz Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde oynayan Cem Uçan kardeşimiz bize desteklerini iletmiş. Kendisine canı gönülden teşekkür ederiz.”

Beyoğlu’nda bayram havasında Cumhur İttifakı Mitingi

AK Parti’nin Beyoğlu Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nda yapılan büyük mitingde konuştu. “Allah'ın izniyle tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu millete kimse diz çöktürümez. Bayrakla başlayan yürüyüşümüz sandıkta AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacak” diye konuştu.

Dün, Beyoğlu’nun sokakları kırmızı beyaza büründü. Okmeydanı'ndan Kasımpaşa'ya yaklaşık 400 metrelik Türk bayrağıyla "Bayrak Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Bayrağı yüzlerce vatandaş omuzladı. Yürüyüşün ardından Kızılay Meydanı’nda Cumhur İttifakı Mitingi düzenlendi. Mitinge Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan gibi isimler de katıldı.

Mitinge konuşan AK Parti Cumhur İttifakı Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, "İstanbul'dan, Yeni Zelanda'dan meydan okuyanlara, Ayasofya'nın minarelerini yıkıp İstanbul'u Konstantinopol yapmak isteyenlere en güzel cevabı Kasımpaşa, Beyoğlu, İstanbul verecek. Onlara diyeceğiz ki bin yıldır buradayız. Selçuklu, Osmanlı olarak ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak buradayız. Biriz, beraberiz ve hep birlikte güçlü Türkiye'yi inşa edeceğiz. Büyük Türkiye yürüyüşünü hiçbir şekilde engelleyemeyecekler. Allah'ın izniyle tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu millete kimse diz çöktüremez. Bayrakla başlayan yürüyüşümüz sandıkta AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacak” diye konuştu.

Hayli coşkulu geçen miting adeta bayram havasındaydı. Konuşmaların ardından değerli sanatçı Ali Kınık sahne aldı.

YORUMLAR 4
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    cem uçan sen adamsın adam allah yolunu açık etsin fatihin delisi
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • gokler789 5 yıl önce Şikayet Et
    canı gönülden seviliyorsun can uçan abimiz
    Cevapla
  • Gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    Oy vermek bizden sefer bizden sabır bizden Zafer ALLAH cc.dan. Ey Müslüman Türk Milleti yarınki seçimde vur mührünü Cumhur ittifakına öyle bir vur ki küffarın kalbine hançer vurur gibi vur Türk Milleti vur küffara gönül mülkü düzelsin sen vururkende öldürürkende güzelsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız