Cumhurbaşkanlığı'ndan 'İstanbul' açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında, Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamayla çelişen herhangi bir ifade olmadığını belirtti.

GİRİŞ 01.04.2019 01:58 GÜNCELLEME 01.04.2019 03:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan'ın balkon konuşmasıyla ilgili bazı çarpıtmalara cevap verdiği açıklamasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu geceki balkon konuşmasında İstanbul ile alakalı sayın Binali Yıldırım’ın açıklamasıyla çelişen herhangi bir ifadesi olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 18
  • TEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl hakederseniz öyle yönetilirsiniz..... Demek ki İstanbul ve Ankara Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ' ı hakediyor ve onların bir yönettiği şehirde yaşayacaklar...
    Cevapla
  • كريم 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sabah FOX TV ne diyor merak ettim. Spiker konuşmaya başlamadan önce size Sezen Aksu'nun bir şarkısını dinletelim dedi: Şarkıdan bir kaç söz. "...şu gençlikte neler geldi başıma, .... benden başka yar seveni KURŞUNLAMALI...." Hatırlayın daha önce Müjdat Gezen benzer şeyler söylediği için şu anda mahkemede hesap veriyor. Şimdi de düşüncelerini şarkılarla ifade ediyorlar. Ellerine imkan geçince ne yapacaklarını ima ediyorlar. CHP den adalet bekleyenler. . .
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla başarının en büyüğü zillet ittifakına destek veren iki yüzlü sırtlan dış devletler yapım ve yayın onlara ait chp hdp ip sp bunlar birer oyuncuydu ekonomiye darbe vurarak kazandılar bazı yerleri siyonistler için bir umut doğdu kendilerince iblisler türkiyede hala umut var kendi safımıza çekmek için ellerini ovusturuyorlar Rabbim hiç bir zaman nasip etmesin inşallah ülkemizi şeytanın ve şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun âmin
    Cevapla
  • Mechul 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'da 25 ilçenin, 19 unu akp, 3 unu MHP, 3 unu CHP alıyor, ama Büyükşehir i CHP alıyor, aklım ermiyor bu seçime.
    Cevapla
  • turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin basireti kapanmış. Belasını arıyor. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Cihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak