AK Parti'den Sancaktepe açıklaması: Bize ret, CHP'ye kabul!

AK Parti'den yapılan açıklamada, İstanbul'un ilçelerinde sonuçlara itiraz edildiği belirtilirken, Sancaktepe'yle ilgili oldukça ilginç bir örnek verildi.

AK Parti'den Sancaktepe açıklaması: Bize ret, CHP'ye kabul!
AK Parti'den Sancaktepe açıklaması: Bize ret, CHP'ye kabul!
GİRİŞ 02.04.2019 19:16 GÜNCELLEME 02.04.2019 21:06
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bir basın toplantısı düzenleyerek İstanbul'daki itirazlarla ilgili son durumu değerlendirdi.

 

 

AK PARTİ'NİN TALEBİNE OLUMSUZ YANIT, CHP'NİN TALEBİNE OLUMLU YANIT

Sancaktepe ilçesinde de "büyükşehir oylarının" yeninden sayılması yönünde ilçe seçim kuruluna talepte bulunduklarını belirten Yavuz, bu talebin incelenmeye değer bulunmadığını, ancak CHP'nin "Sancaktepe Belediyesi" ilçe oylarının yeniden sayılması talebinin incelenmeye değer bulunduğunu söyledi.

 

 

Ali İhsan Yavuz konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Çok ilginç bir örnek vermek istiyorum: Biz, Sancaktepe'de Büyükşehir oylarının yeniden sayılması ve geçersiz oyların sayılması istikametinde bir müracaatta bulundu. CHP de Sancaktepe'ye bir müracaatta bulundu. Ancak onlar "büyükşehir" değil de "Sancaktepe Belediyesi'ne" ilişkin oyların yeniden sayılmasını talep etti.

"BÜYÜKŞEHİR'İN YENİDEN SAYIMINA RET, İLÇE BELEDİYESİNİN YENİDEN SAYIMINA KABUL"

Sancaktepe, bizim Büyükşehir'in oylarının sayımına ilişkin talebimizi reddetti. İncelemeye değer bulmadı daha doğrusu. Ama CHP'nin, Sancaktepe Belediyesi'ne ait oyların yeniden sayımına dönük talebini oy çokluğuyla incelemeye değer buldu ve kabul etti. Çok ilginç değil mi sizce?"

YORUMLAR 163
  • HAKKIMIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp sandıklarda o kadar Oy çalmış ve Pusulardada binlerce Oyu yanlış yere kaydırmış. Chp'nin yaptığı Oy sahtekarlığından sonra. ALLAH'ın izniyle İstanbul'u BİNALİ YILDIRIM kazanacak.Ve Kazanmakta Hakkıdır.
    Cevapla
  • ALACAĞIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Önümüzü Kesemeyeceksiniz.. Siz Kimsiniz Allah'ın izniyle İSTANBUL'U ALACAĞIZ İNŞAALLAH....
    Cevapla
  • temel 5 yıl önce Şikayet Et
    YSK başkanı derhal istifa etmelidir. Chp yada fetö taraftarlığı Halkın oylarının çalınmasına haklılık kazandırmaz. istanbulda 320.000 geçersiz oy ŞAİBELİDİR. SEÇİMLER YENİLENMELİDİR. istanbul ankara mersin adana, izmir antalya YSK bu şaibelerin altından kalkamaz
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Oylarımızı çalmasınlar saklıycakları bir şey yoksa incelensin sayılsın oylar hodri meydan gizlemesinler suçluları işin içinde hainlerin hırsızların parmağı var bence CHP hodri meydan orda oy verenler çıksınlar oylarını sorsunlar AKP oyları çalınmasın çalanlar Allahtan bulsun
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sancaktepede Belgelerle Büyük bir usülsüzlük var ama YSK niye reddediyor! .. çok ilginç!.... YSK.nında soruşturulması lazım!!?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...