İmamoğlu başkan olduğunda belediye çalışanlarını kovmuştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu seçim sonuçları kesinleşmeden, mazbata herhangi bir adaya verilmeden kendi sosyal medya adresinden Büyükşehir çalışanları için bir video yayınladı.

GİRİŞ 04.04.2019 11:52 GÜNCELLEME 05.04.2019 09:34
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesin sonuçlar açıklanmadan kendini belediye başkanı ilan etmişti. Hemen bu skandalın ardından kendi sosyal medya hesabından bir de video yayınlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına şöyle seslendi. "Sevgili İBB çalışanları; gönlünüz rahat olsun. Bizimle çalışmaktan, İstanbul için üretmekten keyif alacağınız bir dönem olacak." dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE KIYIM YAPMIŞTI

İmamoğlu'nun bu açıklamasının ardından eski Beylikdüzü Belediye çalışanları kendisinin gerçek yüzünü ortaya koydular. 2014'te belediye başkanı olduktan sonra İmamoğlu çalışanlarını işten çıkarmıştı. 

 

 

 

 

YORUMLAR 100
  • kimsesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imamaoğlu hani koltuk sevdalısı değildi adam koltuğa oturmadan kendini başkan ilan etti chp kendisi gibi üretmeden sokaklarda beslenen hdp arkadaşıyla AK partiyi tehtit ediyor bunların derdi ülke değil kardşlerim ülkeyi nasıl yıkarız ALLAH bu zalimlere fırsat vermesin
    Cevapla
  • VUSLAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalanı suratına yansımış.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    her şerde bir hayır vardır
    Cevapla
  • Mahmut 02 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kendisini tahttan indirecek bu şahıs için çırpınıyor aslında bilmeyerek olsada. Eminim bu zatın da asıl isteği ibb. ye başkan olmaktan çok kısa süreliğine o sıfatı taşımak sonramı sonrası şu CHP başarısızlığı benimle son buldu ne muharrem nede KK. Bu başarıyı sağlayamadı ve cömertçe bir dış güçler desteği.
    Cevapla
  • Esra 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu Kıbrıs’ta Türklerin ölümüne sebep olan baş piskopos makarios’un heykelini diktirmiş.istanbulda milletin başına neler diker Allah bilir.nasip olmaz inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi