YSK'dan Ankara kararı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti'nin müracaatı üzerine Ankara'nın 13 ilçesinde oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruyu reddetti.

YSK'dan Ankara kararı
YSK'dan Ankara kararı
GİRİŞ 07.04.2019 19:54 GÜNCELLEME 07.04.2019 20:25
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Ankara'nın 25 ilçesinde büyükşehir belediye başkan adaylığı seçiminde kullanılan oyların yeniden sayımına ilişkin yapılan başvuru sonuçlandı.

 

YSK tarafından yapılan inceleme neticesinde 25 ilçeye yapılan itirazlardan 13'ünün reddedildiği öğrenildi.

12 ilçeye yapılan başvurunun da YSK tarafından görüşüldüğü belirtildi.

 

 

YORUMLAR 158
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ysk dada biseyler dönüyor ama hadi hayırlısı
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece benim oy kullandığım sandıkda bilr 2 oy eksik. Ankara da oturuyorum. Hakimlerin dava dosyalarına bakmadan karar veridği düşünülürse bu kararı o kadar da yadırgamamak gerekir. Kendilerine yakışanı yapmışlar. Kararı verenler. Kurumlar değil şahıslar suçludur. Cehape hariç. Onların alayı aynı.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar Oy sayımına onay verse yandaş , diktatörlük derler. Çıkıp konuşsalar canlı yayında Seçmenlere, YSK’ya teşekkür etseniz. Kazanılsada kaybedilsede herkes gördü ki şimdiye kadar demekki hep Halk özgür iradesiyle oy vermiş.
    Cevapla
  • YAZIKLAR OLSUN 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve Zillet ittifakı Seçimlere Hile,Şaibe ve Hırsızlık karıştırmıştır.Yapılan organize işler ortaya çıkmıştır ve çıkmayada devam ediyor. Biran evvel Ankara ve İstanbul seçimlere yeniden yapılmalıdır.
    Cevapla
  • mahir acar 5 yıl önce Şikayet Et
    bu seçim bırak sayımı falan İPTAL GEREKİR tekrar YSK bir takvim belirleli ve seçimi tekrarlamalı bu seçim daha önceden organize edilmiş sonucunu hilleyle belirlenmeye gitmiş birsürü şaibe vardır halk bunu kabul etmez sayımı falan bırakın millet oyalamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!