CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Sırrı Sakık birbirine girdi

Yerel seçimler öncesi Bolu'da ırkçı vaatlerde bulunan ve başkan seçildikten sonra Bolu Belediyesi'nin Suriyelilere yönelik çorba yardımını kesen CHP'li Tanju Özcan'a, HDP'li Sırrı Sakık Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

GİRİŞ 10.04.2019 11:20 GÜNCELLEME 10.04.2019 11:20
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerine ittifak yaparak giren CHP ve HDP’nin iki ismi, seçimlerin ardından birbirine girdi. Bolu'da belediye başkanı seçilen ve ilk icraat olarak ırkçı uygulamalara giden CHP'li Tanju Özcan'a HDP'li Sırrı Sakık tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden tartışan iki isim birbirine hakaretler yağdırdı.
 
31 Mart yerel seçimler öncesinde ittifak yapan ve birbirini görmezden gelen iki partinin başkan adayı, seçim sonrasında birbirine düştü.
 
Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Muş adayı olan ve seçilemeyen Sırrı Sakık, Twitter hesabı üzerinden Tanju Özcan'a, "Meclis'te iki dönem birlikte bulunduk. Meclis'te de ırkçılığın temsilcisiydi. Bolu'da ona oy veren her demokrat bu suça ses çıkarmalıdır. Irkçılık suçtur!" dedi.

 

 

Sakık'ın hakkındaki iddialarına yine Twitter hesabı üzerinden cevap veren Tanju Özcan, "Haklısın... İki dönem birlikte Milletvekilliği yaptık... Ben her zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün askeriydim. Sen de kandilin kadrolu yalakası. Kaybetmen beni üzmedi." ifadelerine yer verdi.

 

 

Seçim sonrası kirli ittifak arasında çatlak büyürken, Sırrı Sakık yaşadığı hezimet sonrasında soluğu Amerika'nın Sesi haber sitesinde alarak, kendi partisini şikayet etmişti. Sakık verdiği röportajda, "HDP, beni yalnız bıraktı." demişti.

YORUMLAR 47
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Şunlara oy verenler, yatacak yeriniz yok. Bu memlekete nasıl bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah türkiye düşmanlarının ciğerlerini parçalasın âmin
    Cevapla
  • Ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    Irkçıların savaşı başka oluyor :)
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalanci senin ataturklukle hic bir alakan yok ataturk gocmenlere oyle davranmadi. Kimbilir kimin askerisin sen.
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    ikisini toplasan bir adam etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...