Bilecik'te CHP'ye geçen yönetimin ilk icraatı: Osmanlı izlerini sildi

Bilecik Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin, belediye binası önünde yazılı olan "Bilecik Belediye Sarayı" yazısını söktürüp yerine "T.C. Bilecik Belediyesi" yazısını astırdı.

GİRİŞ 15.04.2019 10:01 GÜNCELLEME 16.04.2019 14:01
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Bilecik Belediyesi CHP'ye geçer geçmez ilk işleri,  Belediye binasının üzerindeki “saray” ibaresini kaldırmak ve Osmanlı minyatür ve motiflerini duvarlardan kazımak oldu.

KLASİK CHP'Lİ BELEDİYE MANTIĞI

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye başkan yardımcıları ve basın mensuplarının olduğu programda, Bilecik Belediye binası önünde  yer alan “T.C. Bilecik Belediyesi” yazısının açılışını yaptı.

Yapılan düzenleme hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Bu belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in belediyesi olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

 

OSMANLI FİGÜRLERİNİ KALDIRDI

Belediye girişindeki Osmanlı dönemine ait figürleri kaldırıp yerine Atatürk ve Cumhuriyet temalı görsellerin koyacağı öğrenilen belirten Şahin’in, belediye girişinde geniş  çaplı yapılacak bir proje ile  bütünüyle bir farklılık yapmayı hedeflediği bildirildi.

YORUMLAR 96
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilecik osmanlıyı haketmiyor, çöplükte yaşasınlar 5 yıl, bol bol heykel görürler
    Cevapla
  • Dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın size CHP zihniyeti
    Cevapla
  • Duma[N] 4 yıl önce Şikayet Et
    akpartiye ders vermek lazım diyen arkadaşlar verdiğiniz dersle övünebilirsiniz.asıl dersi akpartiye değil kendinize verdinizde haberiniz yok.chp zihniyeti ülkeyi yönetmek değil ülkeyi dinsizleştirmek tarihini unutturmaktır bir anlamadınız gitti
    Cevapla
  • İlhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl isterseniz öyle yönetilirsiniz.
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilecik te Osmanlı olmakla övünür dururdu. Alın size Osmanlı CHP si .5 yıl boyunca çekeceksiniz mecbuuurr. Ha bir de koç katımı mevsiminde bol bol HDP li ithal eder zamanla HDPKK lılaşırsınız Mersin gibi çok şaane olur. Tepe tepe kullanın CHP nizi. Suriyeliden kaçın PKK nın kucağına düşün ,sizi anlamak mümkün değil. 40 bine yakın insanımızı HDPKK katletsin siz utanmadan Suriyeli düşmanlığı yapın, gücünüz onlara yetiyor değil mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…