İYİ Parti'de bir istifa daha!

İyi Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha!
GİRİŞ 15.04.2019 15:33 GÜNCELLEME 15.04.2019 15:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İyi Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nden önce yönetim kurulu ile istifa kararı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İyi Parti İl Başkanlığına atandığım günden itibaren genel merkez ile olan yaklaşım ve felsefe farklılığımız sebebiyle birçok sorunlu süreç geçirdim. Bu sebeple 27 Mart 2019'da yönetim kurulu üyeleriyle ortak karar alarak istifa ettik. İstifamızı genel merkez ile de paylaştık. Fakat bazı ilçelerimizde adaylarımız bulunduğu için teşkilatlarımızı zor durumda bırakmamak adına istifalarımızı kamuoyu ile paylaşmayı erteledik. Bugünden itibaren İyi Parti Yalova İl Başkanlığı görevimden il yönetimi ile birlikte istifa ettiğimiz, siz değerli basın mensuplarımıza ve kamuoyuna duyurulur."

YORUMLAR 2
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    bir çok ülkücü milliyetçi vatandaşımız bu iyi partiye kandı. neyin hareketi bu İYİ denilen parti ki. kim kurdu, kurdurdu belli değil. bir anda büyüdü, büyütüldü. neye hizmet ettiği de belli değil. milliyetçi desen milliyetçi değil. sol sosyal demokrat desen o da değil. serbest gezen bir parti görünümde. kimin peşinde gezdiği de belli değil. bunların kafaları karışık bence. birçok vatandaşı kandırıp neye inandıracaklarını onlar da bilmiyorlar. karşı olalım da nasıl olursa olsun. yeter ki karşı olalım. hadi gel kime hizmet ediyorsun diye sorduğunda kendi kendilerine bir hareket olarak sözde görünüyor.
    Cevapla
  • 777 5 yıl önce Şikayet Et
    kandı ne demek,gönüllü olarak bile bile ipli oldular.pkkya Türkiye'yi sattı diye Tayyip'e düşman olanlar pkkyla aynı saftaysa kandı olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu