AK Parti'den YSK'ya İstanbul başvurusu

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptali ve yenilenmesi talepli olağanüstü itiraz dilekçesini Yüksek Seçim Kuruluna sundu.

GİRİŞ 16.04.2019 16:10 GÜNCELLEME 16.04.2019 16:16
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti heyeti İstanbul için olağanüstü itiraz dilekçesini saat 15.30'da YSK'ye teslim etti.

3 VALİZ BELGE İLE GELDİLER

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz  ve yanındaki heyetin YSK'ya 3 valiz belge ile gelmesi dikkat çekti. Belgelerin YSK'ya delil olarak sundu.

SOSYAL MEDYA'DAN DUYURMUŞTU

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, partinin seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul'daki seçim sonuçlarına olağanüstü itirazda bulunmak üzere hazırladıkları dilekçeyi saat 15.30'da Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edeceğini duyurmuştu.

Yavuz, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da "Birazdan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptali ve yenilenmesi talepli olağanüstü itirazımızı Yüksek Seçim Kuruluna sunmuş olacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 44
  • cahit 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın Dibi Başkan diksiyon beden dili akıl zeka ile her konuma bir tamam yakışan Ali ihsan Başkana saygılar sevgiler..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    YSK bu işi şimdiye bitir miş olmalıydı oy sayımını 1 veya 2 heyet veriyor elinde Yok değişik 10 heyet koyacak iki günde bitirecek
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu chp nasıl bunları yapabiliyor.madem bu kadar delil var daha ne bekliyorsunuz.siz bunları yapanları sorgulayıp hapse artırmazsanız bu işin sonu nereye gider..darbe de olur devlette yıkılır.canavara merhamet yanlızca dişlerini biletir..
    Cevapla
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    YSK. taraflı davrandığından eminim.AKPnin yapacağı itirazdan tahminimce yine chp galip çıkacak süreç adaletli gitmedi.Seçim seçimlikden çıkmış her tarafında hile var ysk buna göz yumdu.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbul makaryosun çocuklarına teslim edilmeyecek kadar değerlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı