AK Parti İzmir İl Başkanlığına atama!

AK Parti İzmir'de Aydın Şengül'ün il başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine eski İzmir Milletvekili ve YDK üyesi Kerem Ali Sürekli İzmir İl Başkanı olarak atandı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığına atama!
AK Parti İzmir İl Başkanlığına atama!
GİRİŞ 16.04.2019 23:37 GÜNCELLEME 16.04.2019 23:49

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün 31 Mart seçimleri sonrasında istifa etmesinin ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu olmuştu. AK Parti Genel Merkezi yeni ismin belirlenmesi için harekete geçerken, AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un da bulunduğu Genel Merkez Teşkilat Komisyonu süreci yönetmek için görevlendirilmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 isim sunmuştu.

Sunulan isimlerin ardından AK Parti İzmir'de yapılan değerlendirmeler sonucunda İzmir eski Milletvekili ve YDK üyesi Kerem Ali Sürekli İzmir İl Başkanı olarak atandı.

 

 

AK Parti İzmir’in kurucu teşkilatındaydı

19 Mart 1965'te Kocaeli Gölcük'te doğdu. 2001 yılında AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kurucu Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Vekili, 2004 yılında AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, 2009-2014 yılları arasında da İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Grup Sözcülüğü görevlerinde bulundu. 2012 yılının Ocak ayında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı olarak atanan Sürekli, Kasım 2014’e kadar bu görevi yürüttü. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü’nde İkinci Başkan olarak görev yaptı. 25.Dönem İzmir Milletvekili olarak seçildi. Tekrar 26. Dönemde İzmir Milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi oldu. Sürekli, evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!