Mazbata sonrası Binali Yıldırım'dan ilk açıklama!

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım 'İstanbul seçiminde süreç işlemiş, İl Seçim Kurulu mazbatayı Sayın İmamoğlu’na vermiştir. Kararın hayır getirmesini temenni ediyorum. Demokrasi ve hukuk işlemiş; körüklenen gerilimin gereksizliği görülmüştür. Partimiz hukuki haklarını kullanmaya devam ediyor. Son söz YSK’nındır.' dedi.

Mazbata sonrası Binali Yıldırım'dan ilk açıklama!
Mazbata sonrası Binali Yıldırım'dan ilk açıklama!
GİRİŞ 17.04.2019 21:54 GÜNCELLEME 17.04.2019 23:23
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'daki seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

 

 

Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul seçiminde süreç işlemiş, İl Seçim Kurulu mazbatayı Sayın İmamoğlu’na vermiştir. Kararın hayır getirmesini temenni ediyorum. Demokrasi ve hukuk işlemiş; körüklenen gerilimin gereksizliği görülmüştür. Partimiz hukuki haklarını kullanmaya devam ediyor. Son söz YSK’nındır." dedi.

 

 

 

YORUMLAR 64
  • semih 4 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşa diklenmiyeceksin yoksa alırlar elinden istanbulu.
    Cevapla
  • sevinç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün bu sahtekarlıklarla seçim kazanabilen yarın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanır. saf olmayın. bütün itirazlarınızı yapın. veeeeee asla bir daha uyumayın. Seçmenler size de sesleniyorum . Son dakka sandığa gittiğinizde oy kullanamamak seçmenliğinizin düşmesi de ne demek. Bundan sonra seçmenmisiniz en azından onu kontrol edin. Çünkü bunlar artık iyice dozuttu.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    ak parti ye ders vericem diyenler mutlumusunuz fetö ve pkk terör örgütleri bayram yapıyor içimizdeki hainler seviniyor amerika israil mutlu yunanistan istanbul u biz kazandık diyor bu günah size yeter istanbul ankara izmir Antalya Mersin Adana Bolu bilecik edirne artvin ardahan Kırşehir diyarbakır Hakkari mardin hatay çok pişman olacaksınız çok ağlayacak göz bulamayacaksınız
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık ile olunacaksa lanet olsun böyle başkanlık sen bizim gönlümüzün çalışkan guleryuzlü başkanısın sayın binali bey. Ama namuslular da namussuzlar kadar cesur olsa
    Cevapla
  • Ers61 4 yıl önce Şikayet Et
    Müsterih olalım, hak edilmeden elde edilen bir mevki, sahibine hayır getirmez. Bu netice meşru değildir, vebalini varsın CHP düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!