Burhan Kuzu'dan önemli İstanbul yorumu: Çok net söylüyorum...

TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı ve Anayasa profesörü Burhan Kuzu, İstanbul seçimlerine yapılan itirazlarla ilgili önemli bir değerlendirmede bulundu. Kuzu, 'İstanbul seçimi hukuksuzdur, YSK oyları saydırmalıydı, şimdi seçim yenilenmelidir, başka çıkış yok' dedi.

Burhan Kuzu'dan önemli İstanbul yorumu: Çok net söylüyorum...
Burhan Kuzu'dan önemli İstanbul yorumu: Çok net söylüyorum...
GİRİŞ 17.04.2019 23:41 GÜNCELLEME 17.04.2019 23:46
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Kişisel Twitter hesabından İstanbul seçimlerine yönelik şaibelere dair değerlendirmede bulunan anayasa profesörü Burhan Kuzu, "çok net söylüyorum, YSK oyları saydırmalıydı, bu seçim hukuksuzdur, yenilenmelidir, başka çıkış yok" dedi.

 

 

"YSK OYLARI SAYDIRMALIYDI, SEÇİM YENİLENMELİDİR, BAŞKA ÇIKIŞ YOK"

"Burhan Kuzu şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Anayasa Profesörü olarak hayatım boyunca hep objektif oldum, hukuku savundum,doğruları söyledim. Çok net söylüyorum, İstanbul seçimi yenilenmezse bu tartışma ve şüphe giderilemez.İstanbul seçimi hukuksuzdur,YSK oyları saydırmalıydı. Şimdi seçim yenilenmelidir. Başka çıkış yok."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 69
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    insan faktörünü ortadan kaldıracak elektronik seçim sistemine geçilmelidir
    Cevapla
  • adam gibi 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle yenilenmeli....
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin en şaibeli seçimi
    Cevapla
  • YUNUS ÇİFTCİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam seçimler tekrar edilsin ama sadece İBB değil, tüm seçimler yenilensin. İstanbul'da oylar çalındı da diğer yerlerde çalınmadığının bir garantisi var mı?
    Cevapla
  • vusda 4 yıl önce Şikayet Et
    Seçmen listelerinin doğru olduğunun belirlenmesi için listeler asılmadan önce emniyet adres kontrolü yapmalıdır. Seçmenlerin doğru adreste bulunduğundan emin olunmalıdır. Nüfus müdürlüklerindeki usulsüz ikamet kayıtlarından ilgili memurlar sorumlu tutulmalıdır. Yapılan her nüfus kaydından sonra emniyet rutin olarak kontrol yapmalıdır. Bu devletin vatandaşının nerede olduğunu bilmesi açısından önemlidir. Ayrıca nüfus kayıtlarında biyolojik tanıma sistemleri devreye girmesi gerekir ki bu şekilde sahtekarlığın önüne geçilebilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek