Bahçeli 234 yeni başkanla kampta buluşacak

Geçtiğimiz hafta kurmaylarıyla Kızılcahamam’da yerel seçim sonuçlarını değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli bu hafta da Antalya’da, 234 yeni belediye başkanı ile kampa giriyor.

Bahçeli 234 yeni başkanla kampta buluşacak
Bahçeli 234 yeni başkanla kampta buluşacak
GİRİŞ 19.04.2019 07:52 GÜNCELLEME 19.04.2019 08:50

Kampta, Genel Başkan Yardımcıları tarafından 2 sunum yapılacak. Yeni belediye başkanlarının bir araya gelerek tanışmasını sağlayacak olan Bahçeli, yeni dönemin şifrelerini de anlatacak. İl başkanlarının da katılacağı kampta seçim sonuçlarını değerlendirecek olan Bahçeli, belediye başkanlarından görevlerine odaklanmalarını ve seçim taahhütlerini yerine getirmelerini isteyecek. Başkanlara bir an önce çalışmalarına başlamaları talimatını verecek olan Bahçeli, ‘özverili çalışın’ diyecek. Belediyelerin sorunları var ise önceliğin onlara verilmesini isteyecek olan MHP lideri, partinin ‘üretken belediyecilik’ anlayışının hayata geçirilmesi konusunda belediye başkanlarına tavsiyelerde bulunacak.

 

 

TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK

Kampın ardından teşekkür gezilerine başlayacak olan MHP lideri Bahçeli’nin, yeni kazanılan belediyeleri de ziyaret etmesi bekleniyor. MHP, yerel seçimlerde Manisa, Erzincan, Çankırı, Karaman, Osmaniye, Bartın, Karabük, Bayburt, Amasya ile 2014 seçimlerinde kıl payı AK Parti’ye kaybettiği Kütahya ve Kastamonu illerini kazanmıştı. Bahçeli’nin ayrıca, yeniden kazandığı Osmanlı Beyliği’nin ilk başkenti olan Söğüt’e de teşekkür ziyareti yapması planlanıyor. MHP, 1 büyükşehir, 10 il, 59 büyükşehir ilçesi, 77 ilçe ve 89 belde belediyesi olmak üzere toplamda 234 belediye ile 3 bin 842 belediye meclis üyeliği kazanmıştı.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…