Mahkeme, İmamoğlu'nun genelgesini durdurdu

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Ekrem İmamoğlu'nun belediyenin veri tabanı kayıtlarının elektronik olarak kopyalanmasına ilişkin kararın yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Mahkeme, İmamoğlu'nun genelgesini durdurdu
Mahkeme, İmamoğlu'nun genelgesini durdurdu
GİRİŞ 19.04.2019 17:43 GÜNCELLEME 19.04.2019 18:04
Bu Habere 276 Yorum Yapılmış

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Ekrem İmamoğlu'nun İBB veri tabanı kayıtlarının elektronik olarak kopyalanmasına yönelik talebine dair 'yürütmeyi durdurma' kararı verdi.



OLAY

Ekrem  İmamoğlu, yayınladığı genelgede hiçbir ihbar veya şikayet bulunmadığı halde, müfettişleri ve uzman sıfatıyla dışarıdan üç kişiyi, inceleme ve araştırma yaptırma adı altında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarının tüm elektronik veri tabanı ve altyapısını kopyalamakla yetkilendirmişti.

 

 

İBB'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili İBB'den bir açıklama geldi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Bazı basın yayın organlarında İstanbul 4. İdare Mahkemesi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 18.04.2019 tarihli genelgesi ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verildiği görülmüştür. Kurumumuza henüz bu yönde bir resmi tebligat yapılmamıştır. Resmi tebligat yapılınca gereği yapılacaktır."

YORUMLAR 276
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adamı çok abarttılarya. Bu adam chp nin adamı yanı görecegiz 5 yıl sonra cumhurbaşkanlıgı seçiminde alacagı oy en fazla yüzde 30 hadi itifak mitifak kürt oyları falan diyelim oldu nasıl yönetilecek şimdisen hdp posta koyuyor iyi posta koyuyor. İki tarafı nasıl idare edecek biri ülke istiyorum diyecek diyeri okullarımı geri actır diyecek sonra chp nin kendisi ülkeyi boldurmeyiZ diyecek ve sonra dagılacak. Ve ülke karanlıga sürüklenecek. İyi düşünmek gerek.
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    one minute imamoğlu
    Cevapla
  • Sétif 4 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul yenide secime gitmeli demokrasi yok cok dumenler fondu secimde
    Cevapla
  • MAHO AĞA 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hızlı başlamıştı ne oldukiiii.
    Cevapla
  • ......... 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin sadece 31 mart seçimlerinde yaptıklarının on binde birini Ak Parti veya MHP yapsaydı şu anda bu partilerin kapatılması için fezdekeler hazırlanıyordu. bırakın bunları yapmayı yapmadıklarından bile kendi uydurdukları iftiralarla kapatma kararı için 2007 de harekete geçmedilermi ama CHP her şeyi yapıyor sanki hiç yapmamış gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü