HDP'li belediyenin İlk işi askerin suyunu kesmek oldu

HDP’li Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık, mazbatasını alır almaz ilk iş olarak operasyonel jandarma birlikleri ile kamu kurumlarının bulunduğu Tillo ilçesinin suyunu kesti. Siirt Belediyesi'ni arayan vatandaşlara 'heyelan nedeniyle arıza var' denildiği ve suyun ne zaman verileceğinin söylenmediği öğrenildi.

HDP'li belediyenin İlk işi askerin suyunu kesmek oldu
HDP'li belediyenin İlk işi askerin suyunu kesmek oldu
GİRİŞ 21.04.2019 10:10 GÜNCELLEME 21.04.2019 12:54
Bu Habere 222 Yorum Yapılmış

31 Mart mahalli idareler seçiminde Siirt’te seçimi kazanan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin adayı Berivan Helen Işık’ın ilk icraatı su kesintisi oldu. Mazbatasını 12 Nisan’da alan Işık, merkeze yakın olan ve AK Parti’nin kazandığı Tillo ilçesinin suyunu kesti.

 

 

HEYELANI BAHANE ETTİ

Merkezden ilçelere giden su hattından sadece Tillo ilçesinin suyunun kesilmesi ise dikkat çekti. Vatandaşlar kesintiyi apartmanlarda bulunan su depolarındaki suyun tükenmesinin ardından öğrendi. Siirt Belediyesi’ni arayan vatandaşlara “heyelan nedeniyle arıza var” denildiği ve suyun ne zaman verileceğinin söylenmediği öğrenildi.

 

 

YİNE HDP YİNE SU YOK

Özellikle merkezden giden su hattından sadece Tillo ilçesine su verilmemesi akıllara çeşitli soru işaretlerini getirdi. Operasyonel jandarma birimlerinin ve çok sayıda kamu çalışanının ikamet ettiği Tillo’ya HDP’li Siirt Belediyesi’nce su verilmemesi ilk defa yaşanmıyor.

HENDEK OLAYLARINDA DA AYNI ŞEY YAŞANMIŞTI

Hendek-barikat terörünün yaşandığı dönemde BDP’li Siirt Belediyesi de güvenlik güçlerinin yoğun olduğu bölgelere su vermiyordu. Öte yandan Tillo Belediyesi’nce merkezden kaynaklı su kesintilerine karşı oluşturulan alternatif su hattının devreye girdiği ve yaşanan su kesintinin bazı bölgelerde giderildiği öğrenildi.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Belediyeye tepki gösteren vatandaşlar, "Belediye başkanı mazbatayı alana kadar su kesintisi yoktu. 12 Nisan'dan bu yana sürekli su kesintisi oluyor" diyerek HDP'li başkan Berivan Helen Işık'a tepki gösterdi.

Yeni Şafak

YORUMLAR 222
  • VatandaŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıra hendek kazmada.... belediye araçlarıyla mayın döşeme yollara... paralar kandile...... Bunlara hizmet için oy verilmedi yani...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu "Berivan Helen Işık" büyük dedesinin ismini söyleyebilir mi? "Mıgırdiç" olabilir mi mesela? Bilmiyorsa edevletten soy ağacına bakabilir.
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    size mustahak oy vermeseydiniz
    Cevapla
  • Hassan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen kayyum atamazsaniz size verilenilyonlarca müslüman oyunun hakkı helal değildir.
    Cevapla
  • m.t 4 yıl önce Şikayet Et
    bu daha başlangıç ... durun bunlar daha neler yapacak ... izleyin devamı kesin gelecek... oy verenlerin vicdanları daha çğk sızlayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!