Yalanları ellerinde patladı! İşte Erdoğan'ın İBB talimatı

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantıda, ‘Ekrem İmamoğlu’nu çalıştırmayın’ dediğini iddia eden sol yayın organlarının haberlerine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’dan cevap geldi.

Yalanları ellerinde patladı! İşte Erdoğan'ın İBB talimatı
Yalanları ellerinde patladı! İşte Erdoğan'ın İBB talimatı
GİRİŞ 23.04.2019 06:36 GÜNCELLEME 23.04.2019 06:41
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde basına kapalı olarak düzenlenen toplantıda 'Erdoğan, İmamoğlu'nu çalıştırmayın talimatı verdi.' şeklinde haberler yapan yayın organlarını yalanladı. Çamlı,  yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ekrem İmamoğlu'nu çalıştırmayın' diye bir ifade kullanmadı. Tam aksine yaşanan bu siyasi çatışma ortamında millete hizmetin aksamaması hususunda talimatlar verdi." dedi.

 

 

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

CHP'nin İstanbul'u HDP'nin desteği ile kazandığını vurgulayan Çamlı, "Biz Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'u, sırtını dağa yaslayanların desteği ile kazandığını çok iyi biliyoruz. HDP, seçimleri kazanan İmamoğlu'ndan bu desteğin bedelini tahsil edecek." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki tecrübelerini partililerle paylaştığını ifade eden Çamlı, "Söz konusu toplantıda belediye imkanlarının suistimal edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuldu." dedi.

 

 

HİZMET ODAKLI DÜRÜST MUHALEFET

"Biz millete hizmet noktasında çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi devam edeceğiz" diyen Çamlı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan, kaybettiğimiz belediyelerde milletin yararına olan işlerde çalışarak destek olun talimatını aldık" ifadelerini kullandı.

"CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun millete verdiği sözlerin de takipçisi olacağız." ifadelerini kullanan Çamlı, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde dürüst bir şekilde muhalefet ederek, hizmetleri kilitlemek noktasında değil, hizmet odaklı çalışacağız." dedi.



Yeniakit

YORUMLAR 30
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem in zaten çalışmaya niyeti yok, bu da bahanesi...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur'un böyle bir hatırlatma yapmasına gerek yokki.Kim olursa olsun hangi parti kazanırsa kazansın.Belediye başkanları A partisinden,Belediye meclis üyeleri çoğunluğu da B partisinden olduğunda başkan elbette her isteğini yaptıramayacaktır.Bunun olması gerekenide budur.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapmaya çalıştığı önemlidir, IBB koltuğunu başka amaçlar için kullanmaya çalışırsa olmaz. Bir iş yap sebebini millete açıkla, sonra deki ben bunu bu amaçla yapmak istedim, ama yaptırmadılar de, yap ondan sonra konuş, öyle boş havaya doğru üfürüp durma.
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar önceden yalanlarla dedikodu çıkararak sonradan yapacakları üsülsüzlüklerin üzerini şimdiden örtmeye çalışıyorlar.CHP İBB'de Halka hizmet ederse Cumhur ittifakı Meclis üyeleri onlara yardımcı olur.Yok halka hizmet etmeyip PKK'ya diyet ödemeye kalkarlarsa o zaman Cumhur ittifakı meclis üyeleri buna elbette dur diyecektir. Personel kıyımına giderlerse işte o zaman topyekün tepki ile karşılaşacaklar.
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis'in "Çalıştırmayın" talimatı vermesine gerek yok. Zaten İmamoğlu ve ekibinin yaptığı şovdan başka bir şey değil. Adamlar çalışmayacak. Ak Parti'li belediyenin yaptığı hizmetler İstanbul'a en az 40 yıl yerer. 40 yıl su için yatırım yapılmasa dahi mevcut sistem İstanbul'a yeter. Geriye ne kaldı? Devam eden işler, özellikle metro işleri. Onların da kurdalesini İmamoğlu kesecek, kendisi yapmış gibi gösterecek. Mis gibi belediye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti