Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar büyük tepki çekti. Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 70 şehit veren Çubuk'un Akkuzulu Köyü'nde yaşayan vatandaşlarımız için 'PKK'dan farkları yok'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken sözler!
Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken sözler!
GİRİŞ 01.05.2019 00:11 GÜNCELLEME 02.05.2019 00:54
Bu Habere 241 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde, şehit yakınlarının tepkisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu skandal sözler sarf etti.

31 Mart yerel seçimlerinde terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP''yle ittifak yapan CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 70 şehit veren Çubuk'un Akkuzulu Köyü'nde yaşayan vatandaşlarımız için kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.

ŞEHİT YAKINLARI İÇİN 'PKK'DAN FARKLARI YOK' DEDİ

Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2 yıl önce Artvin'de kendisine yönelik gerçekleştirilen PKK saldırısını hatırlattı ve "Çubuk'taki saldırıyı gerçekleştirenlerin PKK'dan bir farklı yok" dedi.

 

 

ŞEHİT YAKINLARINA: BUNLAR MÜSLÜMAN MI?

"O şehit cenazesine katılan tek genel başkan benim." diyen CHP lideri, "Daha namazın başında, sloganlar, hakaretler atıldı... Bırakın bari bir Fatiha okunsun. Bırakın bari bir helallik olsun. İzin vermiyorlar. Bunlar gerçekten Müslüman mı dedim. Bunlar gerçekten şehit ailesine saygı gösteriyorlar mı?" ifadelerini kullandı.

"BANA SALDIRANLAR PKK'LI"

Kılıçdaroğlu, "Hayatımda iki kez polisin Akrep diye tanımladığı araca bindim. İlki PKK'nın saldırısı. Akkuzulu köyünde de Akrep aracına bindim. Onların da PKK'dan hiçbir farkı yoktu. Bana saldıranlar aynı zamanda PKK'lı. PKK ülkeyi bölmek istiyor, onlar da aynı amaçla hareket ediyorlar. Aynı yolun yolcusular. Biz sakinliğimizi koruduk." diyerek yine skandala imza attı.

 

 

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.




KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 241
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Türk olamaz inanmıyorum
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğludoğrusöylemişpkkypgcehepeyemisaldıracak
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlundandevletadamıolmazpkkbizemisaldıracakdiyorermenistanamısaldıracakbildiğibırşeyvarsasöylesindemekkibildiğibişeylervarbizaptaldeğilizvataniçincanveririmdoğadakorkaklarayeryokşampiyonboksör
    Cevapla
  • laf diye 4 yıl önce Şikayet Et
    kişi kendinden bilir işi
    Cevapla
  • Hasturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk milli guvenlik sorunun sorunu olmustur son dakikada cark eder umarim el aleme fazla guvenenlerin sonu husran olur genelde . Bu nasil anlayis insan insanini asagilarmi dusman olurmu dusmanla bir olup cephe alirmi !haclilarin oyununa gelmemeli temennim .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor