MHP lideri Bahçeli'den seçim mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada " YSK'nın haklı ve meşru itirazları hukuka uyguna şekilde değerlendirmesi millî beklentidir. MHP İstanbul'da seçimlerin yenilenmesinde yanadır." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 01.05.2019 11:58 GÜNCELLEME 01.05.2019 13:48
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama yapan Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinden yanadır. Yüksek Seçim Kurulu’nun vereceği (kesin) karar uzadıkça doğal olarak spekülasyonlar çoğalmakta, karşılıklı atışma ve anlaşmazlıklar çığırından çıkmaktadır. Almanya eski Cumhurbaşkanı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne heyecanla, mal bulmuşu mağribi gibi gerçekleştirdiği zamanlama itibariyle manidar ziyareti, ilişki ve irtibatlar hakkında sağduyulu her insanımıza ipucu vermektedir" ifadelerini kullandı.



CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

 

 

Bahçeli açıklamalarının devamında şu ifadelerini kullandı:

31 Mart seçimlerinden de güçlenerek çıkan Cumhur İttifakı Türkiye’yi geleceğe taşımalıdır. Bizim temel tercihimiz, milli ve stratejik hedefimiz budur. Başka ittifak arayışlarına kuşkusuz ihtiyaç yoktur. Kaldı ki buna gerek de olmayacaktır.MHP’ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için mücadele eden dönek ve köksüzlerin FETÖ ve PKK’yla aynı kareye girmeleri rezalettir, hezimettir.Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır.

 

 

 

YORUMLAR 24
  • Destan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bey devletiyle bütünleşen bir açiklama yapmiş. Vatan sevdalisi, millet sevdalisi.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    İBB İşgal altında... YSK,nın Seçimi iptal etmesinden başka çaresi yok! Yoksa Seçimlerdeki Kumpas,a ortak olur!!!
    Cevapla
  • Zümrütü Anka.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücüyüm diyipte Devlet beyin adamlıgını beğenmeyip iyi kötü çirkine oy veren ve milliyetçiyim diye çaka satanlar sizedir bu sözlerim.Sizlere gerçekten acıyorum sizler birer zavallısınız sizden ancak bu millete türkücü olur yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ysk da karar verecek hakimler koruma altına alınmalıdır. Tehdit şantaj her türlü baskı yapılacaktır. Mit veya özel güçler hakimlere yapılacak baskıyı tehditi önlemelidir. Uyan emniyet.
    Cevapla
  • Mitten 4 yıl önce Şikayet Et
    Emin ellerde
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, çok doğru ve net konuştun. YSK umarım kararını seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda verir.Yoksa İstanbul ve vatandaşlarına yazık olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı