Binali Yıldırım tekrar aday olacak mı?

Binali Yıldırım, "Genel Başkan Yardımcınız 'Tekrar seçim olursa adaylar değişmez.' demişti. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?" sorusuna "YSK'nin kararı henüz belli değil. Dolayısıyla varsayımlarla bir aday üzerinde konuşmak bu aşamada doğru değil." yanıtını verdi.

Binali Yıldırım tekrar aday olacak mı?
Binali Yıldırım tekrar aday olacak mı?
GİRİŞ 06.05.2019 07:20 GÜNCELLEME 06.05.2019 07:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ramazanın ilk teravih namazını İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'ndeki Şehit Ömer Öner Camisi'nde kılan Binali Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"TERÖR OLAYLARINI LANETLİYORUZ"

Yıldırım, vatandaşların ramazanını tebrik ederek, ramazanın kardeşlik, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi. Bu ramazanın ülke huzuruna, kardeşliğine ve birliğine fayda sağlamasını dileyen Yıldırım, "Son günlerde bölücü terör örgütünün kahraman Mehmetlerimize yönelik şiddet faaliyetlerinde bir artış görülüyor. Bu manevi ayda kahramanlarımıza, Mehmetlerimize yönelik bu terör olaylarını lanetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için her zaman olduğundan daha fazla arzu ve istekli olduğumuzu da ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

SEÇİM YENİLENİRSE ADAY OLACAK MI?

Yıldırım, "Genel Başkan Yardımcınız 'Tekrar seçim olursa adaylar değişmez.' demişti." bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? sorusunu ise "YSK'nin kararı henüz belli değil. Dolayısıyla varsayımlarla bir aday üzerinde konuşmak bu aşamada doğru değil." yanıtını verdi.

ORTADA KARAR YOK

"Kulislerde dolaşan bilgiye göre yeniden seçim kararı verilirse adaylıktan çekileceğiniz, Devlet Bahçeli'nin, Cumhur İttifakı'nın Süleyman Soylu'yu bu konuda destekleyeceği konuşuluyor" yorumu üzerine ise Yıldırım, "Az önce söylediğim bu soru için de geçerli. Ortada bir karar yokken şahsımla ilgili böyle bir değerlendirmeyi doğru bulmam." dedi.

YORUMLAR 9
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet adamına guzel bir örnek Binali bey. Ağır başlı mütevazi ve tecrübeli. Ekrem bey ilk okulda sınıf başkanı seçilmiş çocuk heyecanıyla 10 dk da bir açıklama yapıyordu seçim gecesi. Koşa koşa anıtkabire gitti daha mazbata almadan . Şu haliyle bile kıyas yapsak kafi galiba İstanbula kimin daha çok faydası olur diye.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya böyle müslüman mütevazi müthiş mükemmel mümin ALLAH korkusu insan adam gibi adam varken ben nasıl başkasına oy veririm kişi sevdiğiyle beraberdir
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Soylu geleceğin Reisi onu böyle pasifize etmek hata olur...
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbullu senden iyi adam mı bulacak. oy vermezlerse kendi ayıpları.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    aday değişmemesi gerek. Binali bey makam mevkii için aday olmadı. bunu herkes bilir. fakat birileri böyle vefalı, çalışkan bir Bakan, Başkbakanlık yapmış birine çok görebilir fakat bu algı çok yanlış. zaten belediyecilikten gelme bir insan. yaşı küçük olanlar bilmez , fakat İstanbul eğer seçim yenilenmezse kaybeden bence İstanbullu olacak. daha şimdiden ne yapacağı belli olmayan, sözde bir kent yönetecek olanlar oradan buradan ne koparır da kıytırık haber yaparım derdinde. kentin sorunları var buna yoğunlaşalım diyeceklerine. veri tabanı bilgileri alayım çarşaf çarşaf nasıl algı yaparız derdindeler. böyle ne kent ne de ülke yönetilir. bu milletle sorunu olanlar başkalarına hizmetkar olurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu