YSK kararı sonrası İmamoğlu ağız değiştirdi

Yüksek Seçim Kurulu'na daha öncede güveninin tam olduğunu belirten ve "YSK benim güvendiğim tek kurum, sonuna kadar güveniyorum. Sıkı bir şekilde takip ediyorum" açıklamasında bulunan Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul için seçimlerin yenilenme kararını vermesinin ardından söylem değiştirdi.

GİRİŞ 07.05.2019 03:22 GÜNCELLEME 07.05.2019 03:39
Bu Habere 289 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenme kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Daha önce "YSK benim güvendiğim tek kurum, sonuna kadar güveniyorum. Sıkı bir şekilde takip ediyorum" açıklamasında bulunan Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul için seçimlerin yenilenme kararını vermesinin ardından çark ederek ağız değiştirdi.

Ekrem İmamoğlu, bu seçimi milyonlarca insanın alın teriyle kazandıklarını, kazandıkları seçimi 31 Mart akşamı ellerinden almaya, emeklerinin çalınmaya çalışıldığını savundu.

Mazbatayı alana kadar YSK'ya güvendiğini ifade eden İmamoğlu, usulsüzlükleri ortaya çıkınca ise, "YSK'yı kınıyorum, ihanet içinde olabilirler" dedi.

 

 

YORUMLAR 289
  • NANKÖR KEDİ !!! 4 yıl önce Şikayet Et
    Şuna bakın, ne diyor: "YSK'yı kınıyorum, ihanet içinde olabilirler". Asıl ihanet eden sensin bu ülkeye, hem de bu vatanın ekmeğini yiyip de kedi gibi nankör olan !!!
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahi o eski tabelada ne yazıyordu, birden aklıma geldi. SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ.
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu 23 nisan kaçtı artık ,kısmetse gelecek 23 nisanda olur artık Ekrem üzülme. Bak bizi de üzüyorsun, yazık değil mi bize.
    Cevapla
  • garib 4 yıl önce Şikayet Et
    anıtgabire git
    Cevapla
  • Usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Ver lan mazbatayı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı