Claudia Roth haddini aştı! 'Pes' dedirten seçim yorumu

Almanya Yeşiller Partisi'nin Federal Meclis Başkanvekili Claudia Roth’tan YSK'nın İstanbul'daki seçimleri iptal etme kararına ilişkin haddini aşan ifadeler kullandı.

Claudia Roth haddini aştı! 'Pes' dedirten seçim yorumu
Claudia Roth haddini aştı! 'Pes' dedirten seçim yorumu
GİRİŞ 07.05.2019 21:44 GÜNCELLEME 07.05.2019 21:46
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

YSK'nın İstanbul kararı hakkında Batı'dan küstah açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son açıklama Almanya Yeşiller Partisi'nin Federal Meclis Başkanvekili Claudia Roth'tan geldi.

 


ROTH HADDİNİ AŞTI!

YSK'nın İstanbul'daki seçimleri iptal etme kararına ilişkin skandal bir açıklama yapan Roth Türkiye'nin içişlerine karışarak, "Bu (Türkiye'de) demokrasiden arta kalanlara karşı bir savaş ilanıdır" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 209
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yeşil partisi nedir, kime neye hizmet ettiği belli olan bu küreselci yankesiciler, nerede eylem var oradalar. işleri güçleri nerede bir nükleer santral, altın araması oradalar. ayrıca hangi ülkede ayrımcı düşünen varsa onları pohpohlamakla vazifeli özel kurulmuş bir parti. ALman devleti tarafından kurulmuş operasyon partileridir bunlar. hangi ülkeyi hedef alacaklarsa onlara bu parti ile saldırıyorlar. sözde kendini Türk diye tanıtan cohn ozer de bunların peşinde. işleri güçleri Türk ve Müslüman düşmanlığı, ülkeleri haraca bağlamanın partisi.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    bir pkk seviciden başka ne beklenirdi?
    Cevapla
  • Küstah kimbu 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk destekçisi Bu kadınla aynı düşünüyorsan vallahi yazık Şehitlere yazık ,mazlumlara yazık AHİRETE İNANAN KARDEŞİM AMAN.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    manyak
    Cevapla
  • Tugay 4 yıl önce Şikayet Et
    Claudia israilde hergün dehset nerdesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri