Arınç'tan Gül ve Davutoğlu'na mesaj!

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, parti kuracağı iddia edilen eski AK Parti'li vekillere mesaj verdi.

GİRİŞ 12.05.2019 01:07 GÜNCELLEME 12.05.2019 01:41
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "(Yeni parti iddiaları) Asıl gövdeden ayrılanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar, tek başına parti kursalar bile. Bunları da 'birilerinin kulağı çınlasın' diye söylüyorum." dedi.

Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Yunusemre Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında, İstanbul seçimleri için hep birlikte seferberlik ilan edeceklerini söyledi.

İstanbul seçimini kazanacaklarını vurgulayan Arınç, "Ben eminim AK Parti'nin adayı 23 Haziran seçimlerinde 3-5 puan farkla kazanacaktır. Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimleri bir örnek olarak bizim önümüze geliyor." diye konuştu.

Terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin basın aracılığı ile açıktan "CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini" söylediğini aktaran Arınç, onun dışında birtakım çevrelerin de bu yönde vaatlerinin olduğuna işaret etti.

- "PKK'nın desteğini reddedecek misin"

Kırmızı listede aranan terör örgütü elebaşları Duran Kalkan Bese Hozat'ın açıktan basına beyanat verdiğini anlatan Arınç, şöyle devam etti:

"Bunlar, 'Biz bu seçimlerde faşizme karşı olduğumuz için Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz. Oy vereceğiz' diyorlar. Bunu bir haber diye geçip gidemezsiniz.  Burada yapılacak bir şey var. Terör örgütü PKK'nın en önde gelen iki ismi, 'biz İstanbul'da İmamoğlu'nu destekleyeceğiz' diyor. Burada İmamoğlu ve partisine bir görev düşüyor. 'Lanet olsun sizin desteğinize. Terör örgütleriyle hiçbir zaman içli dışlı olamayız. Sizin oyunuza ihtiyacımız yok. Biz teröre karşıyız. Biz PKK'yı lanetliyoruz' demesi lazım. Demedikleri takdirde bu sözler yerini bulur. İstanbul'da seçimi kazansa bile bunun hangi örgütün desteğiyle olduğuna herkes yıllar boyu inanır. Şimdi turnusol kağıdı var önümüzde. Sen PKK'nın desteğini reddecek misin, yoksa etmeyecek misin. 'Canım onların da oyları var benim için önemli' diyemezsin."

- "Netice ve başarı birliktedir, beraberliktedir"

Yeni parti iddialarıyla ilgili de konuşan Arınç, "Netice ve başarı birliktedir, beraberliktedir, ayrı baş çekmekte değildir. Asıl gövdeden ayrılanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar, tek başına parti kursalar bile. Bunları da 'birilerinin kulağı çınlasın' diye söylüyorum. Partileri yönetenler de mahiyetinizdekilerden sorumlusunuz. Hiç kimsenin, asma yaprağı bile olsa AK Parti'den ayrılmasına fırsat verilmemelidir. Onları kucaklamalıdır, sıkıntıları varsa gidermelidir. Onları anlamalıdır, dinlemedir. Bizim onlara ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 55
  • Muaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bülent Arınç üslubu, duruşu ve dava adamlığı ile her zaman gerçeği söylemiş,yeri gelmiş eleştirmiş fakat hak davasından ve hak yolunda ki dava arkadaşlarindan vazgeçmemiş bir büyük siyasetçidir,bu tip insanlara ihtiyacımız var elestiren,sorgulayan fakat hain olmayan
    Cevapla
  • Toprak Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdogan düşmanlığı siyaseti kanser gibi sarmış. Kimi açık, kimi sinsice, düşmanlık ediyor. Eminim akıl, vicdan ve iman sahibi halk bunun farkında! Fakat farkında olmadıgımız Tayip beyin etrafında samimi olmayan, Çıkarcı, Haset, İhtirastan gözü dönmüş kripto adamlar var! Tayip beye omuz veren çalışkan vatan severleri tenzih ediyorum. Eminim Tayyip bey bunların farkında, günü geldiginde onlarıda kapının önüne koyacak. Buradan samimi omuzlara sesleniyorum, Tayip beyin önünü aydınlatın, yolundaki kriptoları deşifre edip defedin, Türkiyenin yolunu açık tutun. Sizlerinde yolu açık olsun.
    Cevapla
  • Ali Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Servet esen 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek kardeşliğin gereğini yapıyor gün birlik günüdür
    Cevapla
  • Gnl 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize Allah yeter biz Allah'a tevekkül etmişiz 23 haziranda zafer bizim inşaallah.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Sn. Arinc. Siz gercek bir devlet insanisi ve Millisiniz.
    Cevapla
  • ender 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bu adamın beden dili hiç samimi değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı